PROMO

Kako klimatizacijski uređaji čine zimsko grijanje jednostavnijim

Samsung WindFree™ klimatizacijski uređaj
Foto: Samsung
1/4
24.11.2023.
u 14:31

Savršen spoj energetske učinkovitosti i modernog dizajna dolazi u obliku Samsung WindFree™ klimatizacijskih uređaja koji donose idealnu kombinaciju praktičnosti, efikasnosti, udobnosti i estetske privlačnosti u jednom. Klimatske promjene predstavljaju globalni izazov pa je tvrtka Samsung posvetila predanost razvoju energetski učinkovitih rješenja koja smanjuju negativan utjecaj na okoliš i poboljšavaju svakodnevni život te čuvaju planet za buduće generacije.

Čist zrak za bolju kvalitetu života

Foto: Samsung

Osim funkcije hlađenja, Samsung Windfree™ linija klimatizacijskih uređaja pruža mogućnost grijanja i kada je vanjska temperatura niska, sve do -30°C, što ih čini sveobuhvatnim rješenjem za klimatizaciju i grijanje. Zahvaljujući mikro rupicama koje ravnomjerno šire svjež zrak, eliminira se nelagodni hladni propuh i omogućuje korisnicima da ostanu koncentrirani i produktivni bez obzira na temperaturne fluktuacije. S druge strane, Tri-Care Filter je rješenje koje osigurava čist i higijenski zrak u svakom prostoru. Uključuju filter visoke gustoće koji izvlači velike čestice prašine, vlakna i životinjske dlake. Također, sadrži i filter s premazom od zeolita koji hvata fine čestice prašine te pomaže smanjiti razinu virusa, bakterija i alergena, čineći dom sigurnijim i zdravijim za boravak.

Pametno i jednostavno upravljanje uz minimalnu buku

Foto: Samsung

Uz to, aplikacija SmartThings predstavlja revoluciju u načinu upravljanja ovim uređajima, pružajući korisnicima mogućnost brzog i jednostavnog zagrijavanja prostora bilo kada i bilo gdje, putem pametnog upravljanja temperaturom, što je značajna prednost u usporedbi s tradicionalnim metodama grijanja, poput radijatora ili podnog grijanja. Isto tako, ako senzor pokreta ne zabilježi nikakvu aktivnost tijekom 20 minuta, uređaj će se automatski prebaciti u WindFree™ način rada kako bi štedio energiju, dok integracijom pametnog pomoćnika Bixby 2.0 ovi klima uređaji postavljaju nove standarde u praktičnosti pa tako glasovno upravljanje korisnicima omogućuje potpunu kontrolu uređaja, čineći okruženje idealnim u svakom trenutku. Uz posebne inovacije u dizajnu i funkcionalnosti, unutarnja jedinica osigurava iznimno nisku razinu buke, generirajući samo 16 dB u tihom načinu rada, što je znatno manje bučno u usporedbi s konvencionalnim sustavima.

Ekološka i energetska učinkovitost

Foto: Samsung

Samsung klimatizacijski uređaji imaju impresivan SCOP koeficijent od 5,14 (sezonski koeficijent efikasnosti na grijanju), što jednostavno znači da za svaki potrošeni kW električne energije uređaj može generirati čak 5,1 kW topline za zagrijavanje prostora. Također, koristi inovativnu tehnologiju digitalnog pomoćnog invertera koja značajno smanjuje potrošnju električne energije i pomaže u uštedi na računima, a uz pomoć neodimijskih magneta i prigušivača povećava energetsku učinkovitost uređaja i omogućuje im da rade s manje gubitka energije, a istovremeno održavaju vibracije i buku na minimumu, pružajući tihu i ekološki prihvatljivu opciju. Naposlijetku, inovativni daljinski upravljač Solar Cell koristi solarno punjenje, eliminirajući potrebu za tradicionalnim baterijama i smanjujući negativan utjecaj na okoliš.

Suvremeni dizajn unutarnje jedinice klimatizacijskog uređaja odražava sofisticiranost, dok vanjska jedinica nudi funkcionalnost i diskreciju. Samsung Windfree™ linija klimatizacijskih uređaja olakšava zimsko grijanje i stvara ugodno okruženje zahvaljujući svojim inovativnim značajkama koje kombiniraju udobnost i energetsku učinkovitost pa tako zadovoljavaju potrebe modernog svijeta.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije