preslatko

Kad vidite ove setove za fondue poželjet ćete ga raditi svaki dan

Boska
12.02.2021.
u 13:26

Kupnja kompleta za fondue ne odnosi se samo na to koliko hrane možete otopiti - također ćete htjeti uložiti u onaj koji će ujedno i izgledati divno na stolu

Iz kojeg god razloga - možda zbog zahlađenja ili zbog nedostatka skijaških praznika, u svakom slučaju, fondue je u veljači postao hit na društvenim mrežama. I svi smo za to - bilo za sir ili čokoladu. Kupnja kompleta za fondue ne odnosi se samo na to koliko hrane možete otopiti - također ćete htjeti uložiti u onaj koji će ujedno i izgledati divno na stolu.

Izdvojili smo 7 lijepih kompleta za fondue spremnih za kupnju i uživanje kod kuće.

Foto: Boska

Ovaj ljupki set treba samo svjećicu, dolazi sa smeđim metalnim okvirom, a može se nabaviti za manje od 100 kuna na web shopu brenda Boska. Pogodan je za pranje u perilici posuđa za lako čišćenje, a dolazi s dvije vilice. Lijepo i jednostavno, a super povoljno!

Foto: Villeroy&Boch

Ovaj komplet Villeroy & Boch može istodobno koristiti do šest osoba, a napravljen je od lijevanog željeza. Možete ga koristiti na svim vrstama ploča za kuhanje ili čak staviti u pećnicu da zagrijete sastojke. Izvrsna dekoracija za stol.

Foto: Trouva

Trebat će vam plamenik da biste pokrenuli vatru. U kompletu sa šest porculanskih zdjela za umakanje, kao i šest vilica i žlica, ovaj Trouva set za fondue idealan je za večere. Bilo da se radi o mesu, siru ili čokoladnom fondueu koji servirate. Sve se nalazi na rotirajućem drvenom postolju radi lakšeg umakanja, a napravljeno je od nehrđajućeg čelika za jednostavno čišćenje.

Foto: Distinctivly Living

Ako volite bakrene lonce i tave, upotpunite kolekciju setom za fondue. Ovaj je od nehrđajućeg čelika s čekićem bakrene završne obrade, kako bi privukao sve poglede na sredinu stola. S crnim okvirom, ovaj set dolazi sa šest vilica i plamenikom - trebat će vam vlastite posude za umakanje. Može se nabaviti na web shopu brenda Destinctivly Living.

Foto: Master Class

Ne samo da je povoljan, već je ovaj set od lijevanog željeza pa se može pohvaliti nevjerojatnim zadržavanjem topline. Stavite ga na dasku. Uključuje vilice s bojama kako bi svatko znao koja je čija. Kupiti se može na web shopu brenda Master Class.

Foto: Boska

Pa, nije li ovo slatko? Mali set za fondue za ljubitelje čokolade, sira i mesa dolazi s četiri vilice za umakanje, a za čaroliju potrebna je samo jedna svjećica. Najbolji dio? Može se prati u perilici posuđa! Čeka vas u web shopu brenda Boska.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije