LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Kad vidite ove detalje za dom pitat ćete se kako ste dosad živjeli bez njih!

Sitnice za kuhinju, blagovaonicu ili dnevni boravak vrlo su povoljne, a čine vrlo veliku razliku u prostoru
15. veljače 2021. u 06:48 1 komentara 18170 prikaza
Foto: H&M Home

Biste li nam vjerovali, kad bismo vam rekli da je dovoljno nabaviti držače za ubruse da biste se osjećali bolje? Prije nego li date odgovor na ovo pitanje bacite oko na te držače o kojima govorimo. Garantiramo - bit ćete oduševljeni! A najbolja stvar? Koštaju samo 75 kuna. Riječ je novoj kolekciji brenda H&M Home (možete naručiti preko web shopa) koja je prepuna detalja i sitnica za uređenje doma koji su dovoljni da naprave veliku razliku u domu, prije svega u kuhinji i blagovaonici.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Jedan od hitova ove godine, u kojoj i dalje puno više vremena provodimo unutar svoja četiri zida, svakako je priprema i serviranje hrane. Tanjuri u intenzivnim bojama investicija su u koju se, dogoročno, isplati uložiti jer će godinama izgledati dobro na stolu.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Kad već govorimo o neodoljivim držačima za ubruse, vrijeme je da vam ih i pokažemo. Nisu li neodoljivi? A osim što izgledaju izuzetno atraktivno najavljuju i toliko iščekivano proljeće...

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Super uzorak zbog kojeg će kuhinja momentalno živnuti svakako su točkice. Još jedan povoljan detalj koji je dovoljan da napravi veliku razliku. Nabavite nekoliko posudica (naš favorit je posudica za sol koja dolazi s elegantnom žličicom) i kombinirajte ih za postizanje modernog i cool kutka u kuhinji.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Nije tajna da je doručak najvažniji obrok u danu, a osim onog što jedete i te kako je bitno i kako je ta hrana poslužena. Retro kutijica za čuvanje maslaca izgledat će odlično na stolu, posebno još ako cijelu postavu garnirate i romantičnim šalicama za čaj i/ili kavu.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Osim promjenama u kuhinji i blagovaonici, detalji koji će podići dnevni boravak također su pametna investicija. Zanimljiva lampa, efektan stolić sa zlatnim detaljima i ukrasni jastučić zanimljive boje ili uzorka odigrat će odlično svoju ulogu u svakom prostoru.

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

 | Autor : H&M Home Foto: H&M Home

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

rasvjeta bitna stavka Vodič za savršenu rasvjetu u dnevnoj sobi: Ključno je imati više izvora svjetlosti dnevna soba bijela shabby povoljno i chic Ove 4 tajne o dnevnom boravku dizajneri interijera ne žele da znate savjeti dizajnera 7 sjajnih ideja kojima ćete dnevnom boravku dati posve nov izgled

 

  • Vito:

    Sretno i zadovoljno. Sad još i više, jer očito ima i onih koji žive lošije i jadnije pa ovako uređuju životni prostor.