inspiracije

Još jednom ispričane su priče koje nadahnjuju, u genijalnom prostoru Al Dentea

02.05.2022.
u 06:00

Inspiracije u duhu Italije održane su u restoranu „Al Dente“ u samom središtu Zagreba, u vlasništvu dvojice iskusnih ugostitelja Filipa Cvrka i Alena Lazarevskog, koji organiziraju različite gastro doživljaje na večerama na kojima gostuju vodeći domaći i inozemni chefovi kuhinja

Sada već kultni event Inspiracije održao se po 33. put.Za zabavan i edukativan cool event zaslužne su organizatorica i začetnica ideje Anita Vukušić Crevar i Jana Fabijanić.

Inspiracije u duhu Italije održane su u restoranu „Al Dente“ u samom središtu Zagreba, u vlasništvu dvojice iskusnih ugostitelja Filipa Cvrka i Alena Lazarevskog, koji organiziraju različite gastro doživljaje na večerama na kojima gostuju vodeći domaći i inozemni chefovi kuhinja.

Prva inspirativna gošća mlada je poduzetnica, nekadašnja odvjetnica, shiatsu majstor, makrobiotički savjetnik, a danas uspješna terapeutkinja raznih stilova akupunkture iz cijeloga svijeta i vlasnica centra za akupunkturu „Satori Acupuncture“ u Draškovićevoj ulici u Zagrebu Vesna Mudrinić. Rođena u Torontu i odrasla u Zagrebu, zaslužna je za vraćanje tijela i organizma u ravnotežu i postizanja unutarnjeg mira, a svi znamo da samo zdrav organizam može uživati u blagodatima života, dobroj hrani, veseloj pjesmi...
U Americi je završila program makrobiotike i za shiatsu majstora, nakon čega se dodatno usavršavala na Kushi Institutu u Amsterdamu. Uz sve navedeno, Vesna nudi i stručnu medicinsku pomoć u području nutricionizma, baziranog na makrobiotičkim principima.

Nakon Vesnine iscjeliteljske priče, uslijedio je drugi inspirativni gost Emil Kirbiš diplomirani ekonomist koji je nakon karijere u prodaji i marketingu 2016. godine osnovao „Pedicab Zagreb“, turističku agenciju i eco-mobility firmu. S partnerom je u Zagrebu prvi uveo 20 električnih pedicab tricikala/rikši, s kojima rade obilaske i prijevoze po centru Zagreba, sudjeluju u raznim promotivnim kampanjama...

Godine 2017. napravili su i prvi cargo teretni bicikl s ekološkim dostavama u centru grada, te su krajem 2020. godine s partnerom „DPD“ lansirali prvu ekološku CO2 free dostavu paketa u Zagrebu i Hrvatskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije