OLAKŠAJTE SI

Jednostavnim trikovima do bolje organizacije doma

opuštanje na kauču
Shutterstock
13.08.2019.
u 09:10

Imamo savjete DIY blogosfere kako na jednostavan i jeftin način možete svoj dom učiniti boljim mjestom za življenje

Kada je u pitanju organizacija doma, pospremanje i održavanje preglednosti, najluđa i najjednostavniha rješenja su ponekad zlata vrijedna. Kada se zbroje takvi "projekti", dobi se šira slika vlasnika doma koji vode brigu o funkcionalnošću i praktičnoj prirodi svog prostora za življenje. Na raspolaganju vam je bezbroj takvih životnih "hackova" kojima si možete olakšati svakodnevicu, bolje organizirati stvari i svoj dom učiniti ljepšim. Donosimo neke od popularnih savjeta "DIY blogosfere" kako na jednostavan i jeftin način možete svoj dom učiniti boljim mjestom.

Iskoristite plastični organizator za cipele u smočnici i nakrcajte ga grickalicama, bombonima, paketićima keksa i svim sličnim namirnicama koje inače dolaze u kutiji ili zauzimaju puno prostora ako se odlože u ormariću.

Foto: Organizing Home Life

Zalijepite magnet superljepilom za vršak čekića. Tako ćete uvijek moći imati čavao pri ruci, umjesto da ga čuvate u ustima.

Foto: Macgyverisms

Svi kupujemo tekući deterdžent ili omekšivač u većem pakiranju, zar ne? Umjesto da u kupaonici ili praonici tjednima čuvate ogromnu plastičnu bocu, deterdžent možete preliti u elegantni dispenzer za piće.

Foto: Your Little Birdie

Kako bi vaša obuća bila pregledna, držite je u koricama registratora. Više nećete imati desetke naguranih pari cipela u malenom ormariću, u koji zazirete uopće pogledati, a kamoli nešto i izvaditi.

Foto: Woo Home

Svi kod kuće imamo plastičnu vrećicu u kojoj čuvamo - plastične vrećice! Smanjite nered i vrećice izravnajte, preklopite po dužini i nastavite preklapati dok ne dođete do kraja. Dva kraja vrećice zavežite u lagani čvor. Takav smotuljak zauzima puno manje prostora, a ako ga odložite u kutiju od papirnatih maramica, nered će postati prošlost.

Foto: Grow Creative

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije