sjajna suradnja

Jako poseban doživljalj: NoelArt ili kako za vrijeme večere kupiti umjetničko djelo

22.06.2023.
u 08:51

Na neformalnom brunchu predstavljeni su radovi lokalnih umjetnika koji se mogu i kupiti, a dio sredstava ide u dobrotvorne svrhe

Restoran Noel, osim što jedini u Zagrebu ima Michelinovu zvjezdicu, ima i poseban program NoelArt u sklopu kojeg je restoran pretvoren u pravi mali atelje, u kojem  tijekom večera umjetnici kreiraju djela u realnom vremenu, razgovaraju s gostima i duboko su integrirani u rad restorana, kroz dizajn posuđa, dekoracije i vizualne koncepte.

Na neformalnom brunchu predstavljeni su radovi lokalnih umjetnika koji se mogu i kupiti, a dio sredstava ide u dobrotvorne svrhe.

U projektu su sudjelovali Vesna Matić, Marta Živičnjak, Matija Plavčić, Alba Miočev, Ariana Herceg, Denis Krašković, Dominik Vuković, Gabrijela Rukelj Krašković, Hana Hanak, Krunislav Stojanovski, Nataša Vuković i Sanjin Vinokvić. Ako želite ukrasiti dom djelima domaćih umjetnika, evo izvrsne prilike - otiđete na večeru i vratite se vlastitim malim remek-djelom.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije