pravi show

Jahte s ručno rađenim namještajem i luksuznim interijerima stižu u Zadar

A.Kovic
23.07.2024.
u 08:32

Sajam će ugostiti više od šezdeset jahti, a moći ćete vidjeti impozantne jahte dužine i do 100 metara, koje su raspoložive za najam u Hrvatskoj

Organizacija prvog Croatia Yacht Showa je u završnoj fazi. Ovaj prestižni događaj koji prvi put dovodi superjahte u Hrvatsku, postavit će Zadar i Hrvatsku na kartu najelitnijih nautičkih destinacija u svijetu, a održat će se od 1. do 3. listopada 2024., odmah nakon čuvenog Monaco Yacht Showa. Croatia Yacht Show donosi luksuz i inovacije izravno iz Monaka, a lokacija održavanja je Zadar Cruise Port. Ovaj ekskluzivni sajam pruža jedinstvenu priliku za iznajmljivače da predstave svoje najnovije modele superjahti i megajahti u okruženju koje spaja vrhunsku eleganciju s prirodnim ljepotama Jadrana. Sličnost s Monaco Yacht Showom jamči visoku razinu prestiža i globalnu medijsku pokrivenost. Sajam će ugostiti više od šezdeset jahti, a moći ćete vidjeti impozantne jahte dužine i do 100 metara, koje su raspoložive za najam u Hrvatskoj.  

Foto: A.Kovic

Interijeri ovih jahti dovedeni su do savršenstva, pružajući razinu luksuza i udobnosti koja ostavlja bez daha. Svaka jahta može se pohvaliti pažljivo osmišljenim interijerom, u kojem su korišteni najfiniji materijali i najmoderniji dizajnerski trendovi. Od ručno izrađenog namještaja do vrhunskih dekorativnih elemenata, svaki detalj je promišljen kako bi pružio maksimalnu eleganciju i sofisticiranost. Prostrani saloni, luksuzne spavaće sobe i ekskluzivne wellness zone samo su neki od primjera raskoši koju pružaju ove jahte.

Foto: A.Kovic

Osim estetske privlačnosti, interijeri su također funkcionalni, osiguravajući udobnost i praktičnost za vlasnike i goste. Inovativna rješenja u rasporedu prostora, najnovija tehnologija pametnih domova i vrhunski audiovizualni sustavi dodatno podižu ljestvicu luksuza života na moru.

Foto: A.Kovic

Za izlagače sajam predstavlja neprocjenjivu priliku za umrežavanje s međunarodnim kupcima, investitorima i partnerima. Posebno organizirani B2B sastanci i događaji omogućuju sklapanje ugovora i stvaranje novih poslovnih prilika. Uz prisutnost utjecajnih gostiju visoke platežne moći, uključujući VIP osobe i slavne ličnosti, izlagači će imati priliku predstaviti svoje proizvode i usluge na najvišoj razini.

Foto: A.Kovic

'Čast nam je što imamo priliku organizirati prvi Croatia Yacht Show u Zadru, gradu koji svojim povijesnim i prirodnim ljepotama savršeno odgovara prestižu ovog događaja. Grad nije samo turistička atrakcija, već i važno nautičko središte koje može pružiti sve što je potrebno za uspješan sajam superjahti koji ovaj događaj prvi put dovodi u Hrvatsku, stavljajući hrvatske jahte u elitno društvo svjetskih nautičkih lidera. Cilj nam je povezati lokalne iznajmljivače s međunarodnim tržištem, istovremeno promovirajući Hrvatsku kao luksuznu nautičku destinaciju. Croatia Yacht Show je savršena prilika i za hrvatske izlagače da predstave svoje inovacije, sklope nova partnerstva i unaprijede svoje poslovanje na globalnoj razini. Vjerujemo da će ovaj sajam postati tradicionalni događaj koji će dodatno ojačati položaj Hrvatske na svjetskoj nautičkoj karti.'- izjavio je Tino Prosenik, direktor tvrtke Yachtmaster Group, koja je organizator ovog događaja.

Foto: A.Kovic

Prosenik najavljuje i zanimljiv program za posjetitelje koji će osim obilaska sajma moći doživjeti i kulinarski show chefova koji svoja jela s potpisom inače serviraju gostima na luksuznim superjahtama i megajahtama čiji tjedni najam postiže cijenu i više od pola milijuna eura. Bit će održana i modna revija koja će pokazati jedinstven pogled na modu nautičara, kao i izložba luksuznih automobila.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije