U Gliptoteci

Izložba tapiserije s potpisom Latice Ivanišević

izložba
Foto: Promo fotografije
1/4
12.10.2015.
u 13:30

Izložba "S Laticom u vrtu" u zagrebačkoj Gliptoteci otvorena je do 18. listopada. Izložbu je otvorio akademik Zvonko Kusić, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Naša proslavljena umjetnica, scenografkinja Latica Ivanišević pripremila je publici u zagrebačkoj Gliptoteci zanimljiv i posebni umjetnički užitak, predstavljajući seriju svojih inspirativnih tapiserija. Izložba pod nazivom "S Laticom u vrtu" nastala je u suradnji sa Saga Saga tepisi, tvrtkom koja kroz svoju proizvodnu filozofiju promovira domaće dizajnere.

Izložba se može razgledati od 18. listopada.

Foto: Promo fotografije

Nadahnuće za svoje tapiserije Latica je pronašla i u nekim slojevima mašte svog oca Drage Ivaniševića, temperametnog i nadahnutog suputnika nadrealizma i s uvjerenjem svjedoči kako ju je on "naučio slobodi". Autor likovnog postava je arhitekt Mario Beusan.

Foto: Promo fotografije

>> Dani Orisa: užitak za ljubitelje arhitekture 17. i 18. listopada

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije