LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Izbor posuđa za pripremu hrane nikad veći, evo što kupiti na sniženju

Dobar odabir posuđa i pribora za jelo bitan je kod posluživanja i kuhanja hrane
26. veljače 2021. u 12:25 0 komentara 1181 prikaza

Dobro poznata poslovica kaže da ljubav ide kroz želudac. Znamo da nas hrana može oraspoložiti, utješiti i smiriti. Stoga ne bi trebalo čuditi da je hrana spravljena s ljubavlju i pažnjom mnogo ukusnija od hrane koja je pripremljena ravnodušno. Jer, i kuhanje i jedenje hrane trebaju predstavljati užitak.

 | Autor :

Osim ideja i iskustva, priprema hrane zahtijeva i dobar odabir kvalitetnog posuđa kako bi jelo bilo ukusno. Važno je od čega je izrađeno posuđe u kojemu kuhamo.

 | Autor :

Posuđe od vatrostalnog stakla jednostavno se održava i podnosi visoke temperature. Poput stakla i emajlirano posuđe je osjetljivo na nagle promjene temperature, a kod odabira treba paziti da ono bude visokokvalitetno s debljim i otpornijim slojem emajla. Visoke temperature dobro podnosi posuđe od inoksa, dok se za tave od gusa kaže da su kamen temeljac kuhanja. Korisne su za mnoga jela, dugo održavaju konstantnu temperaturu i lako se mogu održavati.

 | Autor :

Aluminijsko posuđe idealno je za prženje i pečenje, dugo kuhanje i kratko pirjanje. Aluminij je lagan i praktičan te dobro provodi toplinu iako treba pripaziti zbog ispuštanja aluminija u hranu.

 | Autor :

Za zdravo kuhanje i posluživanje hrane odlično je i keramičko posuđe. Takvo posuđe izvrsno čuva okuse i najčešće se koristi za pečenje ili dugo ukuhavanje hrane.

 | Autor :

U svim Lesnina prodajnim centrima i na web shopu do 14.03.2021. u tijeku je promotivna akcija na odabrani asortiman pribora za kuhanje – lonce, tave, posuđe i pribor za jelo, posude i čaše, noževe i pomagala u kuhinji.

produkt dizajn Ovaj domaći brend ima baš sve potrebno za vašu bebu. A osim što je korisno i izgleda preslatko! parketi ili laminati prepišite! Savjeti slavne dizajnerice uz koje će prostor izgledati - veće! domaća ideja Uradi sam filozofija sve je popularnija, a najbolje savjete ima ovaj mladi postolar

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.