Izabrali smo za vas

Izabrali smo za vas! Ovo su najneobičniji i najslađi otirači

Izabrali smo za vas! Ovo su najneobičniji i najslađi otirači
Foto: Kika
1/10
02.06.2013.
u 00:53

Obišli smo domaće trgovine i izabrali najneobičnije, najslađe i drugačije otirače.

Za zaljubljenice u štikle

Svi oni slabi na cipele ovaj otirač jednostavno moraju imati. Potražite u Lesnini za 79 kuna.

Kraljevski tretman

Posebni u svemu, pa tako i uređenju vlastitog doma odlučit će se za ovaj neobičan otirač koji sugerira kraljevskog vlasnika. Kika, 149 kuna.

Simpatični brko

Trenutačno su majice, nakit, ali i cipele s motivom brkova apsolutni hit. Ako ste tom trendu odolijevali, ne znači da mu vrata treba zalupiti i vaš dom. Ovaj neodoljivi otirač izmamit će osmijeh na lice svim posjetiteljima, Kika, 179 kn.

Neka bude jednostavno

Otirač standardnih dimenzija i uobičajenog natpisa na posebnosti dobiva zahvaljujući nedoljivoj kombinaciji boja. Konzum, 49 kuna.

Drugačiji od drugih

Natpis koji sugerira dobrodošlicu i neobična forma glavni su aduti ovog neobičnog otirača. Najveća mu je pak prednost ta što se lako održava. Living, 99 kuna.

Ljubitelji životinja

Ova simpatična ovca stajat će pred vratima vlasnika koji se dobro zabavljaju u životu, simpatični su i veseli te ne mare za norme. Eh, da, i vole životinje. Kika, 79 kuna.

Klasična priča

Ako ste od onih koji nisu skloni eksperimentima, dobrodošlicu svojim gostima poželite ovim klasičnim, veselim otiračem. Emmezeta, 79 kuna.

Kamen do kamena...

Volite li jednostavne linije i prirodne materijale, ovi obluci pun su pogodak, nenametljivi, funkcionalni i jednostavno - lijepi. Tim Novak, 88 kuna.

Za šaljivdžije

Popularni motiv barkoda oživio je i na otiračima. Ovaj otirač može se nabaviti u pet različitih boja, a poruka koju šalje govori o duhovitosti vlasnika. Living, 119 kuna.

Dašak vrta

Sve je procvjetalo, a to se može vidjeti i na otiraču, posebice odlučite li se za ovaj koji vjerno imitira cvjetne gredice iz provansalskog vrta. Emmezata, 69 kuna.

NE PROPUSTITE: Otkrivamo koji su trendovi u uređenju modernih stanova i kuća

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije