sniženje

Iskoristite vikend za opremanje doma po nikad povoljnijim cijenama

Lesnina
21.06.2022.
u 12:11

Kupce tradicionalno očekuju mnogobrojni popusti, do čak 55%. Ponuda uključuje 10% na spavaće i dječje sobe, kupaonice, predsoblja, komadni i uredski namještaj te roštilji, 12% na sjedeće garniture, regale i vrtni namještaj, 15% na baby program, najmanje 20% na opremu za dom te 55% na Dieter Knoll, Moderano, C´elina, Novel i Welnova kuhinje po mjeri

U znaku rođendanskih popusta Lesnina prodajni centri dočekuju još jedan slavljenički vikend. Prodajni centar Lesnina Split ovog vikenda puni 19 godina! Posljednjih 19 godina uspješnog poslovanja Lesnine Split izvrstan je povod za veliki rođendanski vikend prepun pogodnosti i popusta za kupce.

Foto: Lesnina

U periodu od 24.06. do 27.06.2022. rođendan Lesnine Split proslavit će sve Lesnina trgovine uz vikend XXXL popusta i raznih pogodnosti, koji će osim u prodajnim centrima vrijediti i na webshopu. U širokoj ponudi različitih proizvoda, za sve prostorije životnog prostora, od kuhinja, programa za spavanje, dnevnih i spavaćih soba, vrtnog namještaja pa sve do komadnog namještaja i najsitnijih
detalja, kupci Lesnine moći će pronaći idealan odabir namještaja svoj dom, vrt, okućnicu ili apartman.

Foto: Lesnina

Kupce tradicionalno očekuju mnogobrojni popusti, do čak 55%. Ponuda uključuje 10% na spavaće i dječje sobe, kupaonice, predsoblja, komadni i uredski namještaj te roštilji, 12% na sjedeće garniture, regale i vrtni namještaj, 15% na baby program, najmanje 20% na opremu za dom te 55% na Dieter Knoll, Moderano, C´elina, Novel i Welnova kuhinje po mjeri.
Da bi snovi postali stvarnost, tijekom rođendanskog vikenda, slavljenička Lesnina Split za svoje kupce je pripremila veliku nagradnu igru „Opremimo dom zajedno“. Svojom kupovinom kupci sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj će po jedan sretni dobitnik biti nagrađen s 10.000 kuna.

Foto: Lesnina

Iskoristite pogodnosti povoljne kupnje povodom rođendanskog slavlja Lesnine te uredite životni prostor po svojim željama uz odabir kvalitetnog, udobnog i funkcionalnog namještaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije