opremanje doma

Iskoristite priliku i kupite kućanske uređaje po 25 posto nižim cijenama

Samsung
18.10.2021.
u 11:50

Dodatno, osigurajte si i 5 godina jamstva na određene modele hladnjaka, perilica rublja, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisavača kupljenih od 1. rujna do 31. prosinca 2021.

Možda je situacija sada bolja nego nekoć, ali i dalje u suštini provodimo puno vremena kod kuće. Unutar naša četiri zida uvijek se osjećamo lijepo i udobno, ali se Samsung sa svojim kućanskim inovacijama pobrinuo da naš dom postane uz sve to i tehnološki napredan gdje uređaji čine posao umjesto nas kako bi imali više vremena za sebe. Stoga iskoristite posebne pogodnosti specijalne promocije gdje ostvarujete čak 25% uštede prilikom kupnje određenih Samsung modela perilica rublja, sušilica rublja, kombiniranih perilica-sušilica rublja i hladnjaka!

Foto: Samsung

Samsung Bespoke hladnjake odlikuje mnoštvo inovacija koje su stvorene kako bi vam olakšale život i čuvali vaše namirnice svježima u hladnjaku osebujnog izgleda kako bi se lako uklopili u svaki interijer. Zahvaljujući inovativnoj Flex Zoni koja ima pet opcija za podešavanje temperature, sve namirnice će dugotrajno očuvati okus. Nadalje, tu je i Optimal Fresh + tehnologija koja sadrži pretince koji se mogu podijeliti na dvije zone koje hlade namirnice na različitim temperaturama, a pri tome čuvaju svježinu namirnica do dva puta duže. Doista, hlađenje iz snova!

Foto: Samsung

Nitko ne voli trošiti previše vremena na pranje odjeće, pogotovo nakon pustolovina naših najmlađih. Zato bacite oko na Samsung WW8500T perilicu rublja kako bi se uistinu uživali u učinkovitom uklanjanju mrlja, čak i pri niskim temperaturama zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji. Naime, ova perilica pretvara deterdžent u mjehuriće što pruža efikasnije uklanjanje mrlja nego kod tradicionalnih perilica, a pri tome se štedi energija te čuva odjeća koja ne gubi svoju boju i teksturu.

Foto: Samsung

Za učinkovito pranje odjeće bez kapi znoja nije potrebna samo dobra perilica, nego i vrhunska sušilica poput Samsung DV5000. Ova sušilica nositelj je A++ certifikata koja dokazuje minimalno trošenje električne energije tijekom pranja za manje kućne račune. Osim toga, zahvaljujući Optimal Dry sustavu senzora vlage i temperature sušilica automatski prilagođava vrijeme sušenja za najbolji rezultat. Tako je, nema potrebe da stalno otvarate i provjeravate suhoću odjeće tijekom rada kada Samsung DV5000 može to učiniti za vas. Za kraj, ne morate brinuti niti o provjeravanju filtera jer vas ova sušilica automatski upozorava kada ih je potrebno očistiti.

Iskoristite poseban popust na cijenu do 25% te učinite vaš dom ljepšim odabranim Samsung modelima perilica rublja, sušilica rublja, kombiniranih perilica-sušilica rublja i hladnjaka do 14. studenog 2021. Dodatno, osigurajte si i 5 godina jamstva na određene modele hladnjaka, perilica rublja, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisavača kupljenih od 1. rujna do 31. prosinca 2021. te za određene modela sušilica i kombiniranih perilica-sušilica kupljenih u periodu od 1. listopada do 31. prosinca 2021. godine prilikom iskorištavanja popusta na cijenu od 25%.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije