shopping lista

Iskoristite popuste i opremite dom luksuznim komadima namještaja

Enza Home
14.12.2021.
u 11:25

Ovaj konceptni brand oblikuje život svojim proizvodima, od blagovaonica do namještaja za spavaće sobe, madraca, tekstila i pribora te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u vaš dom

Svima nam je i više no potrebno malo veselja i radosti, a božićni praznici najbolje su vrijeme za to –pretvorite svoj dom u najljepšu oazu uz Enza home namještaj i uživajte u praznicima kod kuće! Luksuz zaista nikad nije bio dostupniji, a najbolje od svega je što su brojni artikli dostupni odmah te su sniženi od pet pa sve do 40 posto!

Foto: Enza Home

Enza Home je konceptni brand za stvaranje novih stilova života. Enza Home oblikuje život svojim proizvodima, od blagovaonica do namještaja za spavaće sobe, madraca, tekstila i pribora te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u vaš dom.

Foto: Enza Home

Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost u svom najprirodnijem stanju susreću se s dizajnom nadohvat
ruke u Enza Homeu, pritom čineći razliku.

Foto: Enza Home

Donose pristup dizajnu nadohvat ruke kombinirajući kvalitetu s estetikom. Svaki proizvod u vlastitom je dekorativnom konceptu - od namještaja i madraca preko dekora do rasvjete i tepiha, a iza proizvoda stoji renomirani tim talijanskih produkt dizajnera sa sjedištem u Milanu.

Foto: Enza Home

Materijali, boje, dizajn i sve ostale značajke Enza namještaja dinamični su i moderni. Bezvremenski dizajn nastavit će godinama davati dinamičnu energiju vašem domu, a praznici kod kuće najbolje su vrijeme da započnete to putovanje.

Foto: Enza Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije