PROMO

Inovativnost stanuje u Iverpanu

Iverpan
Foto: PR FOTO
1/9
PR
Autor
PR članak
03.12.2015.
u 09:00

Obilježavajući 25. rođendan, Iverpan svojim kupcima zahvaljuje na vjernosti posebnim akcijama! Posjetite nas od ponedjeljka 7.12. do petka 11.12. i razveselite se najpoznatijim svjetskim proizvodima za uređenje doma po posebnim rođendanskim popustima od 15% do 40%!

Iverpan svoju ponudu kreira tako da je prilagođena svakom kućanstvu koje želi vrhunsku opremu i proizvode: od LED rasvjete, inovativnih mineralnih materijala do vrhunskih okova za namještaj te proizvoda koji olakšavaju reciklažu u domu

Od svoga osnutka, tvrtka Iverpan imala je jasnu viziju – naći na tržištu najbolje i najkvalitetnije proizvode za izradu namještaja po mjeri, tako da naši kupci mogu stvarati domove po svojoj mjeri. Obilježavajući 25. rođendan, Iverpan svojim kupcima zahvaljuje na vjernosti posebnim akcijama! Posjetite nas od ponedjeljka 7.12. do petka 11.12. i razveselite se najpoznatijim svjetskim proizvodima za uređenje doma po posebnim rođendanskim popustima od 15% do 40%!

Iverpan je hrvatska tvrtka specijalizirana za prodaju svih materijala i proizvoda potrebnih za izradu namještaja koji će vaš dom učiniti drukčijim i prepoznatljivim. Već 25 godina, bogatom ponudom, kvalitetom i cijenom Iverpan zauzima visoko mjesto na hrvatskom tržištu, a sad ide i korak dalje. Slijedeći izvornu viziju odabira vrhunskih proizvoda i dobavljača, i danas je mnogo proizvoda top-klase koji se ekskluzivno mogu pronaći samo u Iverpanu. Objedinjavanjem vrhunskih svjetskih brendova u drvnoj industriji na jednom mjestu Iverpan je 25 godina gradio prepoznatljivost i ostao jedini drvni centar u Hrvatskoj s takvom kombinacijom premium robnih marki. Jer, oduvijek je cilj bio postati prvi izbor stolara i kupaca koji uređuju svoje domove.

Ponuda premium i ekoloških proizvoda se širi – od vrhunskih sustava za reciklažu u kućanstvu, drobilica organskog otpada, fascinantne LED rasvjete tvrtke Sensio (jednog od vodećih svjetskih proizvođača), vrhunskih brusnih alata Mirka, stega za profesionalce i hobiste marke Bessey… i još mnogo toga.

Tu su i vrhunski njemački sudoperi Schock, tvrtke koja je prije 35 godina lansirala granitni sudoper i prema čijim se metodama danas proizvodi 75 posto svih sudopera u svijetu. Kad govorimo o inoks sudoperima, možete provjeriti što nudi nizozemski Reginox koji u svojoj tržišnoj niši predvodi svjetsku scenu već 50-ak godina.

Inovativnost, možemo reći, stanuje u Iverpanu. Tako je i kad je riječ o mineralnim pločama Kerrock, materijalu koji je zbog svojih karakteristika (neporoznost, otpornost na toplinu i kiseline, lakoća čišćenja i održavanja, maksimalna prilagodljivost prostoru) praktički iz medicine i laboratorija uskočio u kuhinje, kupaonice, luksuzne jahte… pa iz Iverpana može uskočiti i u vaš stan.

Tu su i top-ručkice za namještaj Rujz design, a osnovu ponude čine vrhunske marke iz područja pločastih materijala – austrijski Kaindl, Fundermax… te u području okova za namještaj tvrtka Blum koja godinama drži vodeće mjesto i oduševljava inovativnošću u brojnim kućanstvima širom svijeta. Kuhinjski ormarići s jednostavnim i praktičnim otvaranjem, ladice koje se otvaraju i zatvaraju tiho i sigurno – svaki put, koliko god traje kuhinja, dio su ponude koja je vrh u opremanju doma.

Trenutno, Iverpan radi na poboljšanju kvalitete svoje usluge kako u prodajnom smislu (educiranjem prodajnih savjetnika da uvijek pronađu najbolje rješenje za kupca) tako i u proizvodnom smislu kroz usluge rezanja po mjeri, kantiranja, CNC obrade, izrade kliznih vrata…

Sve vrhunske proizvode za uređenje doma možete pronaći u Iverpanovim prodajnim centrima i u webshopu. To je još jedan način da se približimo i krajnjim kupcima koji tek trebaju spoznati kako im vrhunski materijali iz Iverpana mogu olakšati i uljepšati svakodnevni život.

A idućih 12 mjeseci, Iverpan slavi 25 godina poslovanja. A kad Iverpan slavi, svi se vesele. Posjetite nas od ponedjeljka 7.12. do petka 11.12. i razveselite se najpoznatijim svjetskim proizvodima za uređenje doma po posebnim rođendanskim popustima od 15% do 40%!

Želite prijaviti greške?