novi koncept

Inovativan pristup: Omiljena domaća destinacija za mirisne svijeće nudi odličan biznis model

02.10.2023.
u 12:14

Candle Club kutija donosi više od dvostruke maloprodajne vrijednosti proizvoda u usporedbi s cijenom koju plaćate. To znači da ćete dobiti iznenađujuće povoljnu ponudu i maksimalnu vrijednost za svoj novac

Lit Lab, mnogima omiljena domaća destinacija za mirisne svijeće i voskove predstavlja nešto posebno za svoje vjerne kupce i ljubitelje svega mirisnog – Candle Club. Ovaj novi koncept će revolucionirati i označiti prekretnicu u načinu na koji ljubitelji mirisnih svijeća i voskova mogu uživati u svojim omiljenim proizvodima.

- S ponosom predstavljamo naš prvi subscription box koji će vas odvesti na mirisno putovanje u svijet ručno izrađenih mirisnih svijeća i voskova od vrhunskih mirisa i sojinog voska kao i beauty i home decor dodataka - kažu.

Što je to onda novo i posebno?

Candle Club kutija donosi više od dvostruke maloprodajne vrijednosti proizvoda u usporedbi s cijenom koju plaćate. To znači da ćete dobiti iznenađujuće povoljnu ponudu i maksimalnu vrijednost za svoj novac.

Svaki box donosi više od 8 proizvoda od kojih je barem 5 full size proizvoda , uključujući naše najpopularnije mirisne svijeće i voskove, difuzore i ostalo iz naše ponude. To znači da ćete moći uživati u proizvodima duže vrijeme.

U svakom boxu ćete pronaći vrhunske i najprodavanije mirise trenutne sezone kao i mirise koji su svesezonski. Imate priliku prvi dobiti mirise svake nadolazeće sezone.

Subscription box također dolazi s ekskluzivnim popustima i ponudama za pretplatnike. Očekujte uživanje u povlasticama koje nisu dostupne drugima. U planu su buduće suradnje s beauty i home decor proizvođačima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije