PRVA FORMULA UŽIVANJA

Imate mali balkon? Evo genijalnog rješenja da bude jako šik!

swing sofa i vrtni namjestaj
Foto: robertirattan.com
1/11
24.05.2020.
u 07:00

Kolekcija Gravity napravljena je od čvrstog užeta i laganog aluminija presvučenog bojom koji je otporan na sve vremenske uvjete

Garniture za sjedenje i sav ostali ''accessorise'' za otvorene prostore poput tegli, lampiona, ukrasnih jastuka, fenjera... uvijek je povezan s opuštanjem i uživanjem jer je riječ o prostoru koji se odnosi na naše slobodno vrijeme te je hedonizam dobrodošao.

No skučenost balkona i terasa u kojima se nalaze naše male ljetne oaze ne dopuštaju često da taj hedonizam zaživi u onoj mjeri u kojoj bismo željeli. Ako pak imate malo prostraniji ''dnevni boravak'' na otvorenom, predlažemo vam dizajnerske primjerke Gravity kolekcije koji će biti ne samo vizualna senzacija nego i udoban i funkcionalan namještaj koji će trajati.

Foto: robertirattan.com

Kolekciju koju je za brand Roberti osmislio dizajnerski studio Technical Emotions čine sofa, fotelja, ljuljačka te dvije varijante niskog klub-stolića. U slučaju da nemate na raspolaganju mnogo kvadrata, možete koristiti samo neke od komada iz kolekcije koja je izvrsno rješenje i za zimske vrtove, a pletena ljuljačka za dnevne boravke i tinejdžerske sobe.

Foto: robertirattan.com

Konstrukcija Gravity namještaja napravljena je od aluminija presvučenog bojom te debelim čvrstim konopcima koji donose prirodan štih te su otporni na vanjske vremenske utjecaje uz dodatak tekstilom obloženih spužvastih jastuka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije