Novo

Ilica dobiva Spirit bar "odjeven" u industrijski dizajn

24.01.2019.
u 13:27

U prostoru Spirit bara prevladavava drvo čija je uloga prostoru dati toplinu te sivi i tamni tonovi

Ovog siječnja u metropoli je iznenađujeće živahno kada govorimo o obogaćivanju života novim sadržajima. Osim pet novih trgovina s nakitom, otvara se i sve više restorana i kafića.

Sutra se tako u centru Zagreba, u Ilici na broju 42, otvara - Spirit bar. Prostor bara vrlo je jednostavan, s elemntima industrijskog dizajna, a cilj mu je, ističu vlasnici, inače ekipa koja vodi kultni zagrebački Spunk, da se svatko tko dođe osjeća ugodno.

prostoru Spirit bara prevladavava drvo čija je uloga prostoru dati toplinu  te sivi i tamni tonovi, a bar se sastoji od ulaznog pretprostora s visokim stolovima i glavnog prostora s galerijom.

U stvaranju dobre atmosfere, osim samog ambijenta u baru, svakako će pomoći i ponuda pića, točnije točenog piva koje je u fokusu ovog bara. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije