svijet apartmana

Idealni komadi za opremanje apartmana s puno stila

Lesnina
17.02.2023.
u 10:00

Nije nužno naglašavati koliko su detalji ključni elementi pri uređivanju, upravo su detalji zaslužni za stvaranje cjelokupne slike o apartmanu. Detaljima određujemo ton i atmosferu za koju želimo da prevladava u prostoriji

Opremanje apartmana, bilo na moru, bilo u gorju, nikada nije bio jednostavan zadatak. Kako opremiti prostor u kojem će se gosti osjećati istovremeno ugodno i posebno s daškom glamura koji će pretvoriti njihov odmor u nezaboravno iskustvo? Ključ se krije u nekolicini trikova iz najnovijeg Lesnina kataloga „Svijet apartmana“ koje će svakom iznajmljivaču ovaj proces učiniti manje stresnim.

Foto: Lesnina

Dobar san definitivno je nešto zbog čega će se svaki gost iznova vraćati. Kao što i sami znamo, kada smo na odmoru ili putovanju apartman je prije svega mjesto gdje se moramo dobro naspavati. Upravo zato od velike je važnosti gostima osigurati što mirniji san.

Foto: Lesnina

To podrazumijeva kvalitetan madrac, jastuk, lagani poplun za ljetni povjetarac i naravno ugodnu posteljinu. Preporuka su jastuci s poliesterskim punjenjem jer je ono antialergijsko i ne privlači grinje. Svakako je za dobrobit gostiju, ali i iznajmljivača, poželjno koristiti zaštitne jastučnice te zaštite za madrac te birati perive materijale kako bi održali svježinu i čistoću.

Foto: Lesnina

Kupaonica je zasigurno prostorija koja će ostaviti najupečatljiviji dojam o apartmanu. Shodno tome, neophodno ju je opremiti vrhunskim detaljima koji će ostaviti dojam prave male spa zone. Lijep i elegantan izgled kupaonice lako se postiže usklađivanjem boja tekstila s kupaonskim priborom kao primjerice kupaonski tepih i kupaonske čaše u laganoj pastelnoj boji za postizanje zen atmosfere. Nezaobilazno je opremiti kupaonicu kvalitetnim ručnicima od 100% pamuka u raznim dimenzijama i kupaonskim ogrtačem koji će u gostima probuditi osjećaj ugode i zadovoljstva.

Foto: Lesnina

Nije nužno naglašavati koliko su detalji ključni elementi pri uređivanju, upravo su detalji zaslužni za stvaranje cjelokupne slike o apartmanu. Detaljima određujemo ton i atmosferu za koju želimo da prevladava u prostoriji. Od dekorativnih jastučića, navlaka za stolice, ogledala i slika, raznih dekoracija pa sve do kuhinjskih krpa, oplemenjivanjem apartmana manjim ili većim detaljima apartman pretvaramo u oazu odmora.

Foto: Lesnina

Široki asortiman proizvoda te kompletna rješenja za apartmane potražite u svim Lesnina XXXL trgovinama i na webshopu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije