domaći dizajn

Ideje za zamatanje darova: Iz Think Ink-a stižu prekrasne božićne čestitke, vrećice i kutije

15.12.2023.
u 16:43

A uz poklone, naravno ne zaboravite i božićnu čestitku, ispišite par riječi od srca i ostavite divnu uspomenu. Ili pak čestitku pošaljite poštom baš kao nekad i pričekajte reakciju

Ovog Božića iz Think Ink-a stiže predivna linija koja donosi dašak gradske zimske idile i pravi blagdanski ugođaj. Linija uključuje inovativnu kutiju koja će oduševiti vaše najmilije i prije nego zavire u nju. Tu je i poklon vrećica dostupna u dvije veličine koje će jednostavno i bez puno muke ‘’upakirati’’ sve one manje i veće sitnice kojima ste ove godine planirali razveseliti svoje bližnje.

A uz poklone, naravno ne zaboravite i božićnu čestitku, ispišite par riječi od srca i ostavite divnu uspomenu. Ili pak čestitku pošaljite poštom baš kao nekad i pričekajte reakciju. Garantiramo iznenađenje.

Think Ink božićne čestitke možete potražiti u trgovinama BIPA, Konzum, Emmezeta, Hoću knjigu, TISAKmedia i brojnim drugim, dok vas blagdanska linija kutija i poklon vrećica čeka ekskluzivno u svim BIPA trgovinama.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije