LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Idealan san počinje s Primom

U 58 Prima salona diljem Hrvatske dostupan je namještaj za opremanje cijelog doma koji je osmišljen, dizajniran i proizveden u Primi.
23. siječnja 2020. u 14:47 659 prikaza
Idealan san počinje s Primom
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/21

Spavaća soba, ako to još nije, treba postati najdraže utočište - elegantno, funkcionalno, privlačno i romantično. Pažljivo odabrani materijali i boje omogućuju oblikovanje prostora u kojem je apsolutno sve podređeno udobnosti, opuštanju i kvalitetnom snu. Bogati programi spavaćih soba nude mogućnost kombiniranja brojnih elemenata i potpunog prilagođavanja svakom prostoru.

Impresivni Primini box- kreveti iz vlastite proizvodnje pružaju vrhunsku udobnost spavanja. Dizajn ovih kreveta spaja snažan vizualan dojam s visokokvalitetnim materijalima, a rezultat su poželjni kreveti za najudobnije spavanje.

Idealan san počinje s Primom | Autor : Promo Foto: Promo

Za potpun doživljaj idealnog mjesta za odmor u Primi su osmišljeni madraci, podnice i jastuci stvoreni za udobno spavanje, zdravlje i vitalnost. Nova generacija Prima madraca za 2020. godinu proizvodi se u novoj modernoj tvornici opremljenoj najnovijom tehnologijom. Kolekcija je uskladila potrebe kupaca i trendove na tržištu, a u proizvodnji su korišteni najmoderniji i najkvalitetniji materijali.

Ne smije se zanemariti ni skladišni prostor za pohranu stvari – Primini ormari će maksimalno iskoristiti prostor i estetski se uskladiti s ostatkom spavaće sobe. Velik izbor dekora i boja te dimenzija, pobrinut će se da svaki prostor dobije svoje idealno funkcionalno rješenje.

Idealan san počinje s Primom | Autor : Promo Foto: Promo

Za romantičnu atmosferu u spavaćoj sobi će se pobrinuti COCO maison asortiman dekoracija, ekskluzivno dostupan u Priminim salonima. Rasvjeta i ukrasi ovog branda stvorit će zonu mira u najintimnijoj prostoriji doma.

Primini stručni prodajni savjetnici pomoći će Vam pri odabiru asortimana kojim ćete urediti prostor svoje spavaće sobe, a pritom zadovoljiti sve funkcionalne i estetske potrebe.

www.prima-namjestaj.hr