LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Hrvatski dizajn interijera na krovu svijeta

Brigada u finalu Svjetskog Arhitektonskog Festivala u Amsterdamu
03. prosinca 2018. u 09:41 1 komentara 321 prikaza

Croatia je Hrvatska - Povijest pišemo sami, višestruko nagrađivana izložba koja je prošle godine bila postavljena u zagrebačkom tunelu Grič, prvi je hrvatski predstavnik u finalu najprestižnijeg arhitektonskog festivala World Architecture Festival (WAF-INSIDE), koji se ove godine održavao u Amsterdamu od 28. do 30. studenog.

 | Autor :

Arhitekt Damjan Geber, kreativni direktor Brigade, održao je prezentaciju projekta uživo pred žirijem i publikom na festivalu te odgovarao na mnogobrojna pitanja oko samog projekta.

- Posebnost izložbe „Croatia je Hrvatska“ je u tome što je bila dovršena tek na dan zatvaranja. Posjetitelji su aktivno sudjelovali u njezinom postavu i svojim su ga malim intervencijama svakodnevno mijenjali. Na taj su način mogli ugraditi i djeliće osobne povijesti i prisjetiti se događaja, mjesta i ljudi koji u njima bude posebne uspomene - objasnio je.

 | Autor :

U izrazito jakoj kategoriji dizajna konceptualnih i umjetničkih interijera, pobijedio je projekt JAC Studios kojemu je na završnoj večeri dodijeljen i Grand Prix za najbolji interijer na svijetu u svim kategorijama.

 | Autor :

Biti ravnopravan finalist s najboljim svjetskim interijerom, ali i s općenito jakom međunarodnom konkurencijom u drugim kategorijama velika je čast i priznanje domaćem dizajnu interijera. Neka od poznatijih globalnih imena su BIG, Norman Foster, Zaha Hadid Architects, Neri&Hu, itd.

Tim kreativne agencije Brigada uspješnu poslovnu godinu privodi kraju u pobjedničkom tonu, koji ih je u 2018. itekako pratio. Naime, osim plasmana u finale WAF-INSIDE festivala, osvojili su 10 međunarodnih nagrada za razne projekte, od kojih je možda najznačajnija ona Međunarodnog udruženja dizajnera interijera.

  • AmyCasarez:

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti---------------->>www.Cash74.Com