LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Hrvatska mobilna kućica hit u Riminiju

Ova ekskluzivna mobilna kućica savršena je kombinacija futurističkog dinamičnog dizajna i vrhunskih smart home rješenja
24. listopada 2018. u 08:30 1 komentara 2695 prikaza

Na prvu izgleda futuristički, a takvo joj je i ime, ali Stellar 771-M Nord Produkta inovativna je mobilna kućica koja je predstavljena na Međunarodnom sajmu ugostiteljstva i hotelijerstva u talijanskom gradu Riminiju.

 | Autor :

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha luksuzne mobilne vile Navis koja izgledom nalikuje jahti, ovogodišnja zvijezda sajma bila je Nord mobilna kućica Stellar 771-M, koja je inspirirana smionom imaginacijom intergalaktičkih putovanja, i pokazuje nam svijetlu budućnost luksuznog stanovanja.

 | Autor :

Ova ekskluzivna mobilna kućica savršena je kombinacija futurističkog dinamičnog dizajna i vrhunskih smart home rješenja. Izvana neodoljiva, s pročeljem koje će svakoga ostaviti bez daha te s luksuzno uređenim interijerom kroz koji se proteže hexa forma, ova kućica rezultat je posve svježeg i inovativnog promišljanja arhitektonske estetike i funkcije.

 | Autor :

Nord Produkt najveći je hrvatski proizvođač mobilnih kućica za kampove i značajan tržišni igrač i proizvođač u segmentu slavina, kupaonskog namještaja, kuhinja, kupaonskih i tuš kada, tuš kabina i ostalog popratnog asortimana.

  • Deleted user:

    Za kućice ne znam i ne mogu suditi, ali slavine su im zadnje smjeće.