Kvaliteta

Hotelu Esplanade tri prestižne nagrade, uključujući i onu za arhitekturu

20.04.2018.
u 13:39

Nagrada World Luxury Hotel Awards - poznata kao hotelijerski Oscar, dodijeljena je hotelu Esplanade Zagreb i to u čak tri kategorije - za najbolji luksuzni arhitektonski hotel, za najbolji luksuzni povijesni hotel te za najbolji luksuzni hotel od posebne baštinske vrijednosti

Ikona stila i elegancije, povijesni zagrebački hotel Esplanade nedavno je u kolekciju potvrda kvalitete i inovativnosti hotelijerstvu i u ugostiteljstvu pribrojao još nekoliko novih prestižnih priznanja i nagrada.

Cijenjeni izbor World Luxury Hotel Awards koji se održao u St. Moritzu nagradio je hotel s čak tri prestižne nagrade u kategorijama: Luxury Architecture Design Hotel i Luxury Historical Hotel za Hrvatsku te Luxury Heritage Hotel nagradu za jugoistočnu Europu u 2017. godini. Ovo je već treća godina da je hotel osvojio ovu međunarodnu nagradu koja se smatra vrhuncem dostignuća za sve luksuzne hotele u svijetu.

- Ove nagrade veliko su priznanje našoj težnji ka izvrsnosti u pružanju vrhunske usluge gostima, zaista su veliko postignuće i zasigurno će biti u upisane u stranice bogate Esplanadine povijesti. Čestitke cijelom timu, ponosan sam na sve kolege koji svojom predanošću svakodnevno pružaju gostima jedinstveno i nezaboravno iskustvo boravka u Esplanadi - ipak je veličina hotela u ljudima - rekao je generalni direktor Esplanade Ivica Max Krizmanić.

Uz to, oba hotelska restorana Zinfandel’s i Le Bistro drugu godinu zaredom našla su se na listi preporuka poznatog Michelinovog vodiča za Hrvatsku, a još jedna potvrda izvrsnosti stigla je od strane najvećeg svjetskog turističkog servisa za ocjenu kvalitete usluga u turizmu TripAdvisora koji već dugi niz godina certifikatom izvrsnosti - TripAdvisor Certificate of Excellence, ocjenjuje kvalitetu smještaja i restoranske usluge, a temelji se isključivo na recenzijama gostiju koji tako pokazuju svoje viđenje zadovoljstva cjelokupnom uslugom.

Nominacija za novo priznanje pokucala je već na vrata Zinfandel’sa, naime World Luxury Restaurant Awards, inačica hotelijerskog Oscara namijenjena ocijeni kvalitete restorana - nominirao je hotelski Zinfandel’s za prestižnu nagradu – Najbolji luksuzni restoran u 2018.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije