Hit mjesto

Hostel My Way proširio ponudu i na restoransku uslugu

kaseta
Luka Stanz/Pixsell
29.01.2017.
u 08:30

Kascheta – nova omiljena pizza u Zagrebu

U Zagrebu je hostelski bum koji se dogodio prije nekoliko godina ipak u laganom padu, stoga hosteli koji opstaju naporno rade da bi proširili svoju ponudu i bili drukčiji od konkurencije.

Sve za drage goste

Rezultat takvog promišljanja i napora jest novo kul mjesto na gradskoj mapi – zalogajnica Kascheta koja se nalazi u sklopu hostela My Way. Hostel My Way sagrađen je i otvoren 2013. godine, a ideja da se otvori zalogajnica nastala je iz želje da se ugodi gostima koji su svakodnevno pitali osoblje gdje se može pojesti doručak ili ručak. 
– Stoga smo odlučili investirati u prizemlje hostela te bivšu recepciju, šank, terasu i malu kuhinju koja nije zadovoljavala potrebe gostiju hostela pretvoriti u trattoriju – objašnjavaju iz hostela. Što se tiče interijera, ulaganja su bila prilična, no prostor je jednostavan i topao.

Foto: Luka Stanz/Pixsell

Ime kao poveznica

– U prizemlju su naslijeđene velike drvene grede, stoga smo interijer odlučili fokusirati na drvo da bismo dobili toplu, a opet modernu atmosferu koja prati našu ponudu. Ime Kascheta povezali smo sa stropom koji je “obučen” u kašete, praznine prostora popunili smo drvenim namještajem. Sama je ideja o uređenju rezultat promišljanja samih vlasnika, a i velik su dio sami napravili svojim rukama. – Imamo dvije terase ispred samog ulaza koje ćemo otvoriti čim nam vremenske prilike dopuste – ponosno ističu.

Kada govorimo o hrani koju nude, specijaliteti su kuće pizza s beskvasnim tijestom, izvorno talijanska napoletana i romana, zatim burgeri u kojima je odležana junetina, tjestenine od domaćih i svježih rezanaca, domaći štrukli i domaći njoki. Trudimo se da sastojci budu vrhunske kvalitete, a naglašavamo suradnju s domaćim OPG-ovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije