precool dizajn

Hodnikom u francuskom stilu povećajte vrijednost svog doma

GettyImages
20.12.2020.
u 06:00

Hodnik u francuskom stilu, najvrijedniji je dio doma. Pogledajte kako ga postići

Francuski ulaz u dom mističan je, tvrdi oprah.com. Takav ulaz daje vam tragove i priča priče kako bi poželjeli saznati više.
Hodnik u ovom stilu nije samo put od jedne do druge prostorije nego je ispunjen osobnim, emocionalno nabijenim predmetima koji ujedno pričaju priču ukućana.

Foto: Shutterstock
Takav hodnik natjerat će vas da zastanete, proučite fotografije i druge detalje zbog kojih ćete naučiti nešto o životu onih u čiji dom ulazite.

Stoga ni ne čudi da je dizajn tog dijela francuskog doma posebno promišljen.

Prilikom opremanja tog dijela, trebalo bi promisliti o tome tko ste, otkud ste i gdje idete, a upotrebom predmeta, boja i umjetnina ispričat ćete priču o sebi i svojoj obitelji.

Foto: Shutterstock

Upravo iz tog razloga, hodnik jest jedan od najvrijednijih dijelova doma, a kako bi takav i ostao, slijedite ova pravila.

Kreirajte ulaz u dom koji nije ni po čemu sličan s hodnikom nekog drugog te pritom koristite predmete kojima ćete mapirati svoje ukuse, interese i svoj život.

Neki od tih predmeta mogu biti knjige, umjetnine ili neki predmeti iz prošlosti pa čak i sadašnjosti i budućnosti koji pričaju vašu priču.

Foto: Shutterstock

Cipele i kapute odložite na pomno odabran namještaj za skladištenje, a on može biti drveni ormar ili pak jednostavne vješalice.

U hodniku postavite policu ili ormarić na koji ćete izložiti predmete usko vezane za vaš život. Na taj način, vaši će gosti upoznati mali djelić vas i vašeg života na samom ulasku.

Naposljetku, osobni pečat domu dajte nekim mirisom svijeće ili omiljenim parfemom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije