Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Hit je reciklirana knjižara s potpisom Brigade

Iz Brigade ističu ovaj projekt iz svog portfelja zbog toga što su imali priliku reciklirati i smanjiti građevinski otpad te projektu dati i “ekokarakter”
14. travnja 2018. u 08:03 0 komentara 214 prikaza

Kreativna agencija Brigada pronašla je savršeno prostorno rješenje za knjižaru Planetopija. Poštivanje okoliša, prirode i ljudi vrijednosti su s kojima je agencija dobro upoznata zahvaljujući prethodnom iskustvu u radu s timom Biovege.

 | Autor :

Iz Brigade ističu ovaj projekt iz svog portfelja zbog toga što su imali priliku reciklirati i smanjiti građevinski otpad te projektu dati i “ekokarakter”.

 | Autor :

– Najveći izazov bio je u tome kako vrijednosti naručitelja, a to su poštivanje okoliša, prirode i ljudi, primijeniti na vrstu prodajnog prostora s kojim se Brigada susrela prvi put. Rezultat je knjižara u kojoj se osjeća brižnost i pažnja prema kupcu i njegovu osobnom rastu kroz ponudu knjižare, ali i kroz sam prostor – istaknula je voditeljica projekta Ena Tadej.

 | Autor :

U prostoru je bilo potrebno osmisliti i dio za ekoproizvode te zone sa sadržajem za sve uzraste u vidu dječjeg kutka te kutka za predah. Prateći specifične potrebe klijenta, kroz svoj kreativni koncept, tim Brigade stvorio je jedinstven prostor. Knjižara uspješno radi već dvije godine te i dalje svakog posjetitelja uvlači u prostor i potiče na istraživanje.

 | Autor :

Kupcima je znatno olakšana pristupačnost svim informacijama pozicioniranjem blagajne i prodavača u središnjem dijelu. U lijevom dijelu prostora, smještene su police s knjigama, a desno od ulaza nalazi se dio ekoasortimana. Još jedna zanimljiva prostorna točka je i dio s preporučenim naslovima koje daje knjižara, ali i njezini kupci.

U posebnom dijelu za djecu pažnju plijeni zid s crnim folijama osmišljen za dječje crtanje. Na ovaj način i oni najmlađi knjižaru mogu doživjeti na poseban način. U začelju trgovine pak mirniji je kutak s foteljom za predah i čitanje

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.