Promo

Habufa i Prima nova su hit kombinacija

25.01.2019.
u 11:56

Novu kolekciju namijenjenu europskom tržištu Prima je premijerno prikazala na ovom cijenjenom sajmu Uz uzdanice poput blagovaonskih stolaca i kutnih garnitura, Prima je prvi put predstavila i box-spring krevete

Vodeći hrvatski proizvođač namještaja Prima grupa predstavio je najnoviju kolekciju na najznačajnijem europskom sajmu namještaja IMM Cologne 2019. koji se od 14. do 20. siječnja održao u Kölnu.

Priminu kolekciju odlikuju suvremeni dizajn, kvaliteta temeljena na pažljivo odabranim kombinacijama materijala, funkcionalnost i visoka estetika. Noviteti u programima namještaja za dnevne sobe i blagovaonice, kojima dominiraju podatne tkanine te kombinacija masivnog hrastovog drva i metala, izloženi su u okviru 270 četvornih metara izložbenog prostora. Prvi put predstavljena je i linija luksuznih box-spring kreveta koji, uz impresivan izgled, jamče i izuzetnu udobnost te zdravo i kvalitetno spavanje. Desetljeće iskustva u prezentaciji na brojnim međunarodnim sajmovima Prima grupi donijelo je prisutnost na brojnim europskim tržištima. No kelnski sajam ove je godine, osim uspjeha nove kolekcije, označio i početak jednog novog partnerstva.

Prima grupa na sajmu je službeno potvrdila dugotrajnu stratešku suradnju s poznatim nizozemskim proizvođačem koncept namještaja Habufa, koji u svom portfelju ima 3 snažne proizvodne marke namještaja (Henders & Hazel, XOOON i Happy@Home) te vlastitu liniju dekorativnih predmeta i dodataka za dom pod markom COCO maison. Habufa je na međunarodnom tržištu prisutna 60 godina, a u Primi je prepoznala ravnopravnog partnera s vrlo sličnim ambicijama i planovima. – Naše premium kolekcije namještaja, koje su osmišljene i proizvedene u Primi, savršeno se nadopunjuju s njihovom linijom dekoracija za dom - poručio je Renato Radić, vlasnik i direktor Prima grupe.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije