Detalji za dom

Guccijeva eklektična kolekcija za dom, mi smo oduševljeni!

Gucci
13.07.2017.
u 14:50

Kolekcija će obuhvaćati jastuke, svijeće, stolce, zaslone, tapete, metalne ladice i metalne stolove na preklapanje

Slavna modna kuća Gucci uzbudila je ovih dana dizajnersku javnost najavivši na svojim društvenim mrežama da kreće s lansiranjem kolekcije za uređenje doma.

Foto: Gucci

- Gucci sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje Gucci Décor, eklektične kolekcije predmeta s kojima kupci mogu oblačiti vlastite prostore -  navodi se u priopćenju koje je objavila slavna talijanska modna kuća, objavišiši da dizajn svih ovih divota za dom potpisuje Alessandr Michele dok cijelu kampanju zaokružuju ilustracije umjetnika Alexa Merryja.

Foto: Gucci


Gucci Décor će biti dostupan za kupnju na webu i na nekim Gucci i specijaliziranim trgovinama počevši od rujna. Kolekcija će obuhvaćati jastuke, svijeće, stolce, zaslone, tapete, metalne ladice i metalne stolove na preklapanje. Sklopivi stolovi "uklapaju Micheleov maštoviti pojam da a sastavljene komade lako pomičete što omogućuje da vam prostor svaki put izgleda drugačije"  kažu u Gucciju.



Mirisne svijeće predstavljaju najniži kraj spektra cijena, koštat će oko 190 dolara. Najskuplji komadi u kolekciji dozežu pak cijenu od gotovo su 30.000 dolara.
Svi detalji iz linije rade se ručno, a samo za našivanje svilenih detalja potrebno je oko 10 sati rada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije