LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

GROHE otkazuje sudjelovanje na sajmu u Frankfurtu iduće godine zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga

Zbog nestabilne situacije vezano za COVID-19 u Njemačkoj, a posebice u ostatku Europe, velika događanja su nepredvidljiv i neprihvatljiv rizik - kažu iz tvrtke Grohe
20. srpnja 2020. u 11:52 0 komentara 50 prikaza
grohe
Foto: Promo

Nakon internih konzulatacija GROHE je donio odluku da otkazuje sudjelovanje slijedeće godine na sajmu ISH 2021. Tri su glavna razloga za ovu tešku odluku: kao globalni brend i dio LIXIL-a, najvažnije su korporativne vrijednosti: poštovanje i učiniti pravu stvar. Nastavno na mjere i napore tijekom pandemije da bi zaštitili zaposlenike, poslovne partnere i kupce strogim higijenskim i sigurnosnim mjerama, zaštita i zdravlje ostaju prvi prioritet za GROHE: za zaposlenike, kupce i sve uključene u ISH. Nadalje, zbog nestabilne situacije vezano za COVID-19 u Njemačkoj, a posebice u ostatku Europe, velika događanja su nepredvidljiv i neprihvatljiv rizik. Za koncept higijenske zaštite predložen od strane ISH-a smatramo da nije prihvatljiv i dostatan za nas.

 | Autor :

Jonas Brennwald, CEO LIXIL EMENA i Co-CEO Grohe AG tumači: “Sa velikim žaljenjem moramo otkazati naše sudjelovanje na trgovačkom sajmu ISH 2021 zakazanom za ožujak 2021. Naši kupci i poslovni partneri očekuju od nas jedinstveno iskustvo sa fantastičnim inovacijama te osobni kontakt sa nama i podršku tijekom sajma. Smatramo da u danim okolnostima nije moguće to ostvariti na način uobičajen za taj tip sajma.”

 | Autor :

“Žalimo što nije bilo sluha i volje da se ISH odgodi”, dodaje Thomas Fuhr, COO Fittings LIXIL International i Co-CEO Grohe AG. “Jedna od naših korporativnih vrijednosti je i činiti pravu stvar. Uvjereni smo da u ovoj situaciji naše otkazivanje sudjelovanja je jedina ispravna stvar koja osigurava zdravlje i sigurnost sviju.”

Slijedom ove odluke, GROHE će također razmotriti sudjelovanje na ostalim trgovačkim sajmovima u EMENA regiji. Daljnje informacije će biti objavljene regionalno.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.