Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

GROHE nadmašio vlastite ciljeve održivog razvoja i postavio novi - nula utjecaja na okoliš do 2030. godine

Stremljennje najvišim razinama održivosti integralni je i bitan dio GROHE-ovog poslovnog DNK i, uz kvalitetu, tehnologiju te dizajn, ključna vrijednost ove marke
12. srpnja 2018. u 08:30 0 komentara 88 prikaza

U svom drugom izvješću o održivosti, GROHE, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, objavio je gospodarski, ekološki i društveni utjecaj svog poslovanja u godinama 2015/2016. Izvješće pokazuje da su GROHE-ovi ciljevi održivosti iznad planiranih. Godine 2016., primjerice, GROHE je gotovo udvostručio cilj smanjenja rasipanja vode za nešto manje od 9 posto u usporedbi s 2013.

 | Autor :

Istovremeno, GROHE je povećao svoju energetsku učinkovitost na više od 14 posto, iako je cilj bio 9 posto, te je smanjio emisiju stakleničkih plinova za gotovo četvrtinu, a cilj je također bio nešto manji od 9 posto. Osim toga, GROHE nastavlja ambiciozno postavljati ciljeve pa tako planira povećanje energetske učinkovitosti za 20 posto do 2020. godine te smanjenje emisije ugljika za 20 posto.

 | Autor :

Stremljennje najvišim razinama održivosti integralni je i bitan dio GROHE-ovog poslovnog DNK i, uz kvalitetu, tehnologiju te dizajn, ključna vrijednost ove marke. Dosljedno provodi pristup održivosti od 360 stupnjeva koji u jednakoj mjeri uključuje područja djelovanja zaposlenika, dobavljača, procesa, proizvoda i doprinosa društvu. Odgovornost za održivost leži na postupcima Izvršnog odbora koji se u donošenju odluka savjetuje s interdisciplinarnim kompanijskim Vijećem za održivost.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.