Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Gradska terasa na kojoj će se i tijekom zime tražiti mjesto više

Namještaj je jednostavan, a glavna zvijezda prostora je raskošni šank
17. studenoga 2018. u 08:30 2 komentara 816 prikaza
Foto: Tomislav Miletić PIXSELL

U centru Zagreba odnedavno svojim uređenjem pažnju plijeni kafić Glow koji se može pohvaliti interijerom drukčijim od svih ostalih. Pojednostavljivanjem dizajna interijera, fokus Glow bara stavljen je na kvalitetu proizvoda i usluge te stvaranje jedinstvenog ambijentalnog ugođaja u kojem će se gosti osjećati ugodno i pozitivno. Interijer bara odaje doživljaj sofisticiranosti te je lišen pretjeranih dekoracija i nepotrebnih vizualnih smetnji.

 | Autor : Tomislav Miletić PIXSELL Foto: Tomislav Miletić PIXSELL

Za podove, zidove, šank i ostatak prostora korišteni su pomno odabrani materijali. Na ulaznom dijelu i galeriji postavljen je pod švedskog proizvođača Bolona, zidovi u interijeru prvi put na našim prostorima ožbukani su posebnom žbukom te su naknadno izbrušeni kako bi se postigla željena tekstura i mekoća indirektne svjetlosti na njima.

 | Autor : Tomsilav Miletić/Pixsell Foto: Tomsilav Miletić/Pixsell

Šank koji dominira prizemnim prostorom izrađen je od čelika i savijenog lima bakrene boje s gornjom plohom od bijelog mramora Carrara, a separei su obloženi ekokožom u boji konjaka. Rasvjetna tijela cijelom prostoru daju suptilno, prigušeno svjetlo primjereno željenom ambijentalnom ugođaju bara s vrhunskom ponudom, namijenjenog spontanom druženju u opuštenom prostoru u centru. Obloge stupova izvedene su u posebnoj vrsti metalik ploha, što prostoru daje dodatni naglasak suvremenosti i minimalizma. Najzahtjevnije je bilo organizirati funkcionalan prostorni raspored u relativno malom lokalu te uklopiti u prostor sve sadržaje i zahtjeve koji su bili definirani kreativnim i poslovnim konceptom.

 | Autor : Tomislav Miletić Foto: Tomislav Miletić

Krajnji je cilj da gosti iskuse svoje svakodnevne navike na naš način. Naša usluga i ponuda dignuta je na višu razinu te će svaki gost pronaći nešto za sebe...– kažu u Glowu.

  • HildaRaney:

    Napravit ću 86 dolara za sat od kuće. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjećam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>>> www.WebJob33.Com

  • Matrix5:

    Nema slika