Turizam budućnosti

Gostima je bitan interijer, pogled, lokacija i - brzina interneta

02.06.2018.
u 09:10

Osim klasičnog turizma, bitne su i konferencije koje privlače tisuće stručnjaka iz cijelog svijeta, a upravo takva je skorašnja IT konferencija EMEA Aruba Atmosphere

Iako Šibenik uz nekolicinu gradova čini perjanicu hrvatskog turizma čiji se broj gostiju svake godine povećava, ipak u nečemu
prednjači pred ostalim destinacijama.

Skoro tisućljeće star grad, osim što imačak dva spomenika pod zaštitom UNESCO-a u svojoj ponudi ima nešto što u današnje vrijeme turistima postaje sve bitnija stavka kod odabira putovanja –natprosječnu internetsku povezanost, mrežnu i WiFi infrastrukturu. Budući da prema statistikama, 94% posjetitelja hotela smatra WiFi jednim od glavnih kriterija prilikom odabira hotela, 85% posjetitelja putuje s više od jednog pametnog uređaja, može se konstatirati da u 21. stoljeću WiFi jedan od najkritičnijih faktora u ugostiteljstvu čija loša kvaliteta može imati jednako negativan učinak kao izostanak tople vode.

Time se vodio i progresivni hotelski lanac Amadria Park koji prati svjetske trendove, puno ulaže u edukaciju i ništa ne prepušta slučaju, već za svoje goste traži i osigurava najbolje pa je svojim investicijama osigurao i domaćinstvo jedne od najvećih IT konferencija u svijetu. Novim i naprednim promjenama Amadria Park zadovoljio je brojne stroge preduvjete zahvaljujući kojima je spreman preuzeti titulu ovogodišnjeg domaćina IT konferencije EMEA Aruba Atmosphere od 4. – 7. Lipnja, 2018. godine.

Nakon Pariza 2017., grad Šibenik i hoteli Amadria Park spremni su ugostiti preko 1600 posjetitelja iz preko 40 zemalja. U tri dana, najbolji svjetski mrežni, sigurnosni i općenito IT stručnjaci imat će priliku sudjelovati u radionicama, predavanjima,prezentacijama te se certificirati u specijaliziranim labovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije