Promo

Gorenje FreeStyle i FreeGo usisavači - slobodan stil jednostavnog čišćenja

03.04.2018.
u 11:00

FreeStyle usisavači donose brojne prednosti 2u1 uspravnog usisavača koji se u svega nekoliko sekundi pretvara u ručni te olakšava brojne obaveze, ostavljajući vama više vremena za uživanje

Uz Gorenje FreeStyle usisavače možete uživati u svim prednostima 2u1 uspravnog usisavača koji se u svega nekoliko sekundi pretvara u ručni te olakšava brojne obaveze: od usisavanja podova do brige o namještaju, unutrašnjosti automobila ili visokih polica koje je teško dohvatiti. Ovi usisavači s posudom za prašinu osiguravaju bežičnu uporabu usisavača do čak 60 minuta.

Dolaze opremljeni turbo četkom koja ima svoj električni motor, koji omogućava izrazito učinkovito sakupljanje prašine u svakom trenutku rada. Čišćenje četke je lako, jer se odvojivi dio uklanja jednostavnim mehanizmom na dodir. Gorenje FreeStyle usisavače dodatno krasi SoftStart meko paljenje motora te HEPA filtriranje koje će se pobrinuti da se čestice prašine zadrže u posudi i ne izlaze natrag u prostor.

Jednostavnu uporabu usisavača osigurava LED osvjetljenje koje olakšava preglednost sakrivenih uglova, dok pokazivač napunjenosti baterije pruža informaciju kada će usisavač biti spreman za ponovni rad. Potpuno sklopiva ručka omogućava odlaganje usisavača u manje odjeljke ili prostore za odlaganje kako usisavač ne bi zauzimao puno prostora.

Osim štapnih usisavača, asortiman nadopunjuju Gorenje FreeGo ručni usisavači za mokre i suhe površine. Ručni usisavač, osim što je odličan pomoćnik kod skupljanja mrvica, može se koristiti za čišćenje različitih suhih ili mokrih površina. Posebno je koristan kod čišćenja prolivene vode, curenja ili za mokre podove. Uz to, jedan od modela ručnog usisavača je i Pet friendly što znači da ćete uz njega dobiti nastavak za čišćenje dlaka kućnih ljubimaca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije