riverside Garden

Golf tereni uz Savu imaju i novi luksuzni dodatak - centar za vjenčanja i evente

03.03.2021.
u 10:38

Jedinstvena terasa od 500 m2 okružena je divnom zelenom površinom od 5.000 m2 s bazenom - fontanom, raznovrsnom hortikulturom te poljem lavande koje, uz opuštajući i zeleni element, nudi i dašak romantične Provanse

Dolaskom toplijih proljetnih dana na zagrebačkim golf terenima niče novo zdanje koje će nas oduševiti na prvu. Tijekom pandemije svi smo se zaželjeli druženja i jedna nova lijepa priča pravi je uvod u ljepše sutra. Riverside Garden novi je wedding i event centar.  Prije tri godine promjenom vlasnika započeo je dugo očekivani procvat ovog resorta koji je danas omiljeno odredište brojnih građana.

Uprava resorta odlučila je podići doživljaj vjenčanja i drugih događanja na golf terenima na jednu višu razinu i umjesto šatora koji je krajem prošle sezone otišao u povijest, Riverside upravo dobiva novu multifunkcionalnu dvoranu za vjenčanja i  evente pod imenom Riverside Garden.

Novi event centar, kompletno okružen zelenim vrtovima, vrtom lavande i najvećom terasom u Zagrebu, uvelike nadmašuje ponudu šatora i osigurava vjenčanja veličine do 300 gostiju na razini svjetskih standarda. Glavna prednost Riverside Garden event centra u usporedbi sa šatorom jest što nudi mogućnost vjenčanja i evente tijekom cijele godine.

Vrhunski grijani i klimatizirani prostor tematski će mijenjati svoje kulise sva četiri godišnja doba nudeći proljetnu, ljetnu, jesensku i zimsku temu koje su podložne personalizaciji po želji mladenaca i gostiju događanja. Jedinstvena terasa od 500 m2 okružena je divnom zelenom površinom od 5.000 m2 s bazenom - fontanom, raznovrsnom hortikulturom te poljem lavande koje, uz opuštajući i zeleni element, nudi i dašak romantične Provanse. Uz odličnu lokaciju koja odgovara gostima iz Zagreba i onih izvan grada, Riverside Garden nudi neograničeni besplatni parking, apartman za mladence, lounge room te malu dvoranu za djecu u kojoj se mogu angažirati animatori kako bi i najmlađim gostima bilo ugodno dok roditelji opušteno uživaju u svadbenoj zabavi.

Za gastronomsku ponudu Riverside Gardena zadužen je renomirani catering Tene Majetić koji u state of the art kuhinji priprema raznolike tradicionalne i moderne menije s vrhunskim namirnicama i po želji gostiju. Kako bi ponuda bila potpuna, Riverside Garden svojim mladencima čak nudi i najam luksuznih vozila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije