Gastro i dizajn

A što danas za gablec?! Ana Tevšić donosi 20 recepata koji su gotovi u nekoliko minuta

gablec ana tevšić
Foto: Promo fotografije
1/4
05.02.2016.
u 11:25

Naša dizajnerica Ana Tevšić plasirala je zgodan set koji se sastoji od recepata i popisa za tržnicu, a koji će olakšati smišljanje dnevnih medija

Mučite li muku sa smišljanjem svojih svakodnevnih gablec-menija za ponijeti na posao, a koji neće biti prezahtjevni ni za pripremu ni za kućni budžet? Uspješna domaća produkt-dizajnerica Ana Tevšić shvatila je da se radi o dilemi s kojom se mnogi, u pravilu mladi ljudi, danas susreću i često ostaju bez inspiracije pa je plasirala zgodan i praktičan set “Gablec!”.

Radi se o tri popisa za kupnju na tržnici i 20 recepata koji su zanimljivi jer svaki sadrži samo po tri sastojka te je potrebno svega nekoliko minuta za pripremu jela.
Ana je ovaj zgodan koncept osmislila provevši anketu među ljudima koji je okružuju.

Foto: Promo fotografije
Autor je ilustracija za Gablec! Dario Dević, a set se sastoji od 20 recepata za brza i jednostavna jela te još tri popisa za plac

– Cilj je bio ponuditi 20 jednostavnih i raznovrsnih gableca za četiri radna tjedna, a skupili smo ih ispitujući kolege i prijatelje što zapravo najviše vole i žele pojesti u pauzi za ručak – objašnjava Ana.

Set “Gablec!” koristi se tako da se popis za plac može zalijepiti uz ostatak popisa za kupnju, a receptima se može zatvoriti pojedini gablec u škarnicl, staklenku, kuhinjski papir i slično. Set se prodaje za 20 kuna i dostupan je u Aninu studiju u Dežmanovu prolazu 4 u Zagrebu te putem weba na www.loveanadesign.com.

>>U Cartoon Networku oduševljeni novom suradnjom s Anom Tevšić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije