Sve na mjestu

Funkcionalan ured: Kako opremiti radni prostor u kući ili stanu

Funkcionalan ured: Kako opremiti radni prostor u kući ili stanu
Foto: Thinkstock
1/5
06.04.2013.
u 00:32

Udobna radna stolica ključna je za one koji će sjedeći u njoj provesti nekoliko sati dnevno

Rad od kuće sve je poželjnije i češće rješenje za brojne struke, no kako bi se potpuno spojilo ugodno s korisnim, odnosno udoban kutak u domu s funkcionalnim namještajem za obavljanje poslova, kućni je ured potrebno pažljivo opremiti. Osnovni komad namještaja svakako je uredski stol.

Jednostavan i prostran radni stol duljine 150 centimetara u crnoj boji, Prima, cijena: 799,99 kuna

U ponudi centara s pokućstvom pored velikih uredskih stolova, ima i niz manjih modela, prigodnih za prostor u kući ili stanu, a cijene im se kreću do 1000 kuna.

U kombinaciji sa stolom ili zasebno dolaze i male stalaže s ladicama na kotačiće koje je u svakom trenutku lako premjestiti na drugu stranu, a mogu se kupiti po cijenama od 200 kuna naviše.

Praktičan mali ladičar Cosmo s tri ladice na kotačiće, Emmezeta, cijena: 399,99 kuna

Udobna radna stolica ključna je za one koji će sjedeći u njoj provesti nekoliko sati dnevno, a za manje modele uredskih stolica na kotačiće s kvalitetnijim svojstvima potrebno je izdvojiti najmanje 400 kuna.

Mekani uredski stolac na kotačiće Ancona dolazi i u crno-zelenoj kombinaciji, Kika, cijena: 479 kuna

Radni dokumenti, spisi i drugi materijali svoje mjesto mogu naći na uskoj stalaži s policama, bez vrata, kako bi pristup bio jednostavniji, a ovakvi se ormarići mogu kupiti po atraktivnim cijenama od 500 kuna. Povoljan uredski namještaj i dodatke moguće je naći u Kiki, Emmezeti i Prima namještaju u Zagrebu.

Jednostavna mala lampa, Kika (75 kun) i uredski pojedinačni ormar s policama, bez vrata, "Stampa", Kika, cijena: 839 kuna

NE PROPUSTITE: Otkrivamo trendove u svijetu dizajna: Ured i stan u jednom

Lili derutnu prizemnicu pretvorila u elegantan spoj doma i ureda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije