ECO POT

Funcionalnost i dizajn: posuda za cvijeće i držač uredskog pribora

Eco Pot
Eco Pot
11.01.2015.
u 12:12

Prednost ovog drvenog komada je ta što može stajati na stolu te sami možete odrediti što u njega posaditi

Važnost biljaka u radnom prostoru već je poznata stvar. One čiste zrak od toksičnih tvari te oplemenjuju i uljepšavaju prostor. No, osim kupnje i postavljanja lončanice na pod ili stol, postoje i efektnija rješenja kako donijeti dašak zelenila u urede.

Jedan od njih je i tzv. Eco Pot, četvrtasta drvena konstrukcija koja ima dvije razine. Na gornjoj posadite minijaturnu biljku po svom izboru, a na donjoj se može odložiti uredski pribor.

Foto: Eco Pot

Funkcija i estetika definitivno su spojene u ovom drvenom komadu koji stiže iz ukrajinskog dizajnerskog studija Kononenkoid. Njegova prednost je što je toliko kompaktan da može stajati na stolu, a uz to sami možete odrediti koje bilje posaditi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije