LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Floralni motivi, prirodni materijali i zero waste kao okosnice nove sezone

Kako neutralne boje i prirodne teksture zamijeniti za hrabre palete crne i zlatne dekorirane floralnim motivima, saznajte na ovogodišnjem InDizajn sajmu interijera.
21. rujna 2019. u 07:00 0 komentara 478 prikaza
Pogledajte galeriju 1/18

Klasični, antički, pariški i drugi stilovi inspiracija su za nove trendove koji su ove jeseni donijeli i hrabriju paletu boja i materijala. Tamne i zagasite boje u interijerima polako su istisnule mnogima omiljeni skandinavski stil iz dizajnerskog fokusa, a dominirat će i interijerima ovogodišnjeg InDizajn sajma interijera. 

drvena kada hit Jeste li dovoljno hrabri za ovaj trend u svom domu?

Kao kontrast ovoj novoj i odvažnoj paleti boja javlja se i gotovo neumjerena količina zlatnih akcenata i sjaja ovog materijala, bez straha od pretjerivanja. Zlato tako krasi sve, od ekstravagantnih malih dekorativnih predmeta pa sve do tapeta, komada namještaja, ali i rasvjete.

 | Autor :

Iako je prirodnost u interijerima još uvijek prisutna i poželjna, ona se ove sezone ipak ne ispoljava kroz dominaciju prirodnih materijala kao što je drvo, već prednost daje obilju biljaka i floralnih motiva na velikim površinama poput tapeta ili čak manjih komada namještaja, pa ih tako nerijetko krase motivi palmi, cvijeća i zelenila. Osim toga, priroda i njena održivost prisutne su i u svijetu interijera pa je održivost lajtmotiv gotovo svih kolekcija i linija koje su ugledale svjetlo dana. Temeljem toga, vrhunac sajma bit će i predavanje renomiranog i utjecajnog milanskog arhitekta Stefana Boerija. 

vikendica Poljska romantično Sve iz ove kuće poželjet ćete u svom domu! Sve!

 

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.