U centru zagreba

Flagship Bipa ima i Backstage koji potpisuje studio Stairwell&Loft

14.06.2018.
u 10:47

U samom središtu Zagreba, na adresi Ilica 42, otvorena 100. BIPA poslovnica u Republici Hrvatskoj a preko 150 gostiju imalo je priliku upoznati se s novo predstavljenim, jedinstvenim konceptom na domaćem tržištu, BIPA backstage. „Brand store“ beauty usluge među prvim isprobale su Lidija Lešić, Antonija Stupar Jurkin, Kristina Šalinović, Lucija Lugomer, Ines Bojanić, Antonija Blaće te brojni drugi.

Na preko 300 m2, na jednom mjestu, osim bogate ponude domaćih i međunarodnih marki namijenjenih ženama, muškarcima, djeci, kućnim ljubimcima i kućanstvu, BIPA Zagrepčanima donosi i novi beauty koncept – BIPA backstage. Od sada, samo uz prethodnu i jednostavnu rezervaciju termina, moguće je na jednom mjestu obaviti sve rituale ljepote – od vizažističkih usluga šminkanja do tretmana njege i uljepšavanja. Naravno, sve pod jednim krovom i u ugodnom ambijentu kojeg je dizajnirao zagrebački arhitektonski studio Stairwell&Loft.

 

Uz vrhunsku uslugu, inspirativan ambijent nadahnut modernim, čistim linijama i „sirovim“ materijalima, iz BIPA asortimana za beauty rituale moći ćete odabrati poznate brandove visokokvalitetne šminke, proizvode za njegu i stiliziranje kose.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije