Promo

Festival hrvatskog namještaja u PRIMI

Foto: Stol Edgar i stolice Babilon
1/21
20.12.2018.
u 11:41

U odabiru namještaja kupcima će pomoći Primini stručni prodajni savjetnici, koji će ponuditi cjelovito rješenje prilagođeno individualnim potrebama. Naime, usluga je u cijelosti prilagođena kupcima i njihovim potrebama

Prima do 13. siječnja 2019. obilježava Festival hrvatskog namještaja u svih 56 salona diljem Hrvatske. Posebnim pogodnostima želi svojim vjernim kupcima i posjetiteljima ukazati na vlastiti dizajn i proizvodnju namještaja u kojoj se oslanja na korištenje vrhunskih domaćih sirovina. Uštede do čak 40%, nova kolekcija namještaja po najboljim cijenama te poklon iznenađenja za svakog kupca dovoljni su razlozi da posjetite Primine salone i uljepšate svoj dom kvalitetnim hrvatskim namještajem.

U odabiru namještaja kupcima će pomoći Primini stručni prodajni savjetnici, koji će ponuditi cjelovito rješenje prilagođeno individualnim potrebama. Naime, usluga je u cijelosti prilagođena kupcima i njihovim potrebama, započevši od besplatne izmjere prostora te predlaganja rješenja uređenja interijera pa sve do dostave i montaže.

U moderan i funkcionalan dizajn, vrhunske materijale i kvalitetu izrade možete se uvjeriti u 56 Prima salona diljem Hrvatske i svoj dom u cijelosti opremiti stilski usklađenim namještajem.

Popis svih Priminih salona možete pogledati na webu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije