POPUSTI DO 20%

Festival brendova u Lesnini

Lesnina
Foto: D&V Promo
1/21
09.12.2015.
u 15:49

Desigual dekorativni asortiman, WMF posuđe, Leonardo čaše, Vossen ručnici, Curta Bauer posteljina sa svilenim sjajem, Papilio tepisi i mnogi drugi poznati brendovi na sniženju do 20%

Festival brendova koji od 08.12. do 21.12.2015. traje u Lesnini prilika je da za svoj dom osigurate visokokvalitetne proizvode po povoljnijim cijenama. Naime, poznate robne marke prepoznatljive kvalitete s višegodišnjom tradiciji ovom prilikom bit će povoljnije i do 20%.

Dizajnerski proizvodi brenda Leonardo sačinjeni od visokokvalitetnog stakla s kristalinom obogatiti će svaki blagdanski stol, dok će WMF posuđe - kuhinjski noževi, posuđe i pribor za jelo modernog dizajna najviših standarda pretvoriti pripremu jela i pića u pravi kulinarski užitak.

Kupaonicu ukrasite Vossenovim elegantnim kupaonskim asortimanom, a sebe ogrnite podatnim ručnicima izrađenim od „airpilow“ tehnologije koja pruža najviši stupanj upijanja i mekoće dodira. Kela dozator za tekući sapun, kozmetički koš, stolno ogledalo, čaša za četkice za zube uljepšat će svaku kupaonicu.

Za spavaće sobe izdvajamo izvrsne marke Billerbeck, Schlafgut i Curt Bauer za udoban i kvalitetan san. Spavaća kultura s inovativnom tehnologijom proizvodnje, i kvalitetnim materijalima prilagođava se potrebama svakog klijenta.

Dnevni boravak ukrasite Laguna, Rovitex ili Gardinia inovativnim zavjesama visoke kvalitete te raznim dodacima i ukrasima kojima se mogu nadopuniti zavjese. Stilski i dizajnerski tepisi od kože, pamuka, ručno čvoranih vunenih tepiha i recikliranih materijala, Papilio i Esprit također su dio Festivala brendova.

Točka na „i“ su nezaobilazni stolnjaci, pregače, dekorativni jastučići, tepisi za kupaonicu, prekrivači, ručnici i posteljina brenda Desigual koji unose vedrinu i dobru atmosferu u svaki dom.

Proizvodi iz asortimana Festival brendova dostupni su i na web shopu Lesnine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije