uređenje doma

Fantastične ideje za uređenje blagovaonica, a našli smo i komade na akciji!

Lesnina
10.11.2021.
u 12:25

Prostranost prostora može se dodatno iskoristiti i namjestiti komadima namještaja koji će omogućiti još više mjesta za sjedenje, poput klupa

Veliki stol oko kojeg se okuplja obitelj prilikom obljetnica, svečanosti i blagdana, nezaobilazni je dio doma. Blagovaonica, bez obzira je li riječ o zasebnoj prostoriji, ili o produženom dijelu dnevnog boravka ili kuhinje, predstavlja prostor u kojem se najčešće provodi većina zajedničkog obiteljskog vremena.

Foto: Lesnina

Udobnost stolaca i veličina stola, visina i njegova površina, iznimno su bitni za ugodnost koju blagovaonica može pružiti. Prostranost prostora može se dodatno iskoristiti i namjestiti komadima namještaja koji će omogućiti još više mjesta za sjedenje, poput klupa. One su ponovno jedan od poželjnijih trendova u uređenju blagovaonica. Prostoru će dati notu rustikalnog stila, a opet će se idealno uklopiti u  cijeli koncept.

Foto: Lesnina

Detalji i dekoracije stvar su stila, a najbitnije od svega je znati ih dobro uskladiti s vlastitim životnim  stilom i preferencijama.  Ovisno o željama, to mogu biti rustikalni, industrijski, moderni elementi, jednostavne linije ili tradicionalni stil s mnogo tkanina i dekora. Sve je dozvoljeno.

Foto: Lesnina

U svim Lesnina trgovinama i na webshopu do 18.11.2021. u tijeku je promotivna ponuda na asortiman blagovaonica koja uključuje niz popusta na program stolova i stolica za blagovaonicu.

Foto: Lesnina

Za klupe i stolove brenda Voglauer pripremljen je i poseban promo popust 20% + još 20% dodatnog popusta. Voglauer je jedan od vodećih proizvođača namještaja od prirodnog drva te internacionalni simbol za drveni namještaj vrhunske kvalitete i primjer kako uspješno integrirati cjelokupno poslovanje s aktualnim ekološkim pitanjima. Površine se tretiraju posebnim sredstvima također iz obnovljivih izvora čime se stvara preduvjet za zdravo stanovanje dok će vaš namještaj zadržati prirodne boje i miris drva.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije