Najtraženija nekretnina

Evo kako izgleda Čarobna koliba koju renta Iva Balent

Čarobna koliba
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/19
23.10.2018.
u 14:35

Luksuzna koliba dostupna je za dnevni i tjedni najam, a preko jedne od stranica za grupnu prodaju tri noćenja za osam osoba nude se po cijeni od 4387 kuna. U najam je uključeno neograničeno korištenje saune te torta dobrodošlice

Čarobna koliba u Gorskom kotaru, u mjestu Hlevci nedaleko od Ravne Gore ponovno se našla u središtu pažnje i ti zato jer ju svima željnim bajkovitog odmora, iznajmljuje nova vlasnica, Iva Balent, kći Ivice Todorića, piše Dnevnik.hr. Ova senzacionalna vikendica ima 200 metara kvadratnih i koja se s okućnicom prostire na 8000 četvornih metara.

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Okućnica sadrži boćalište, bazen, finsku saunu, potočić, bunar, vanjski kamin...

Za bijeg od stresa

– Čarobna koliba sagrađena je 2007. godine kao mjesto za obiteljski odmor, na koje smo htjeli pobjeći od svakodnevnog stresa koji je neizbježan u gradu. Htjeli smo imati oazu mira koja nije tako daleko od Zagreba (op. a. sto km), a da je opet dovoljno udaljena od svijeta i vreve, usred zelenila i divne gorske prirode. –  rekla nam je prijašnja vlasnica Tanja Varda.

 

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Kuhinja sadrži perilicu, aparat za espresso, toster, mikrovalnu..., no sve je mudro zakamuflirano kako ne bi odskakalo od starinskog štiha

 

 

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Za blagovaonski stol, kao i u spavaće sobe, stane osmero ljudi

 

Šest godina Čarobna koliba koristila se isključivo u privatne svrhe, a onda su vlasnici krenuli s iznajmljivanjem. Ubrzo su svoj životni projekt ipak prodali. 

U 200 četvornih metara, koliko ima sama kuća, može primiti osmero ljudi. U kolibi su dvije spavaće sobe na prvom katu te još dvije na galeriji. Tamo je i prostorija s biljarom, televizorom i playstationom. Na raspolaganju je jedna kupaonica s kadom te jedna s tušem, blagovaonica u koju stane osmero ljudi i dnevni boravak u kojem dominira divan, kameni kamin. Zbog svega toga dio se gostiju stalno vraća, pa makar i samo na vikend.

 

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Vlasnica je mnogo stvari nabavila u inozemstvu pa tako i posteljinu čiji je jedan dio star stotinjak godina i ručno tkan

 

Iako izgleda bajkovito, održavanje ovakvog izdanja iziskuje puno posla i brige, ali i troškova. Osim kuće, tu je bazen kojem je površina 24 četvorna metra, finska sauna, boćalište, vanjski kamin, bunar, potočić...

 

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Koliba je prepuna prirodnih materijala, a dominira naravno - drvo koje daje nevjerojatan osjećaj topline

Luksuzna koliba dostupna je za dnevni i tjedni najam, a preko jedne od stranica za grupnu prodaju tri noćenja za osam osoba nude se po cijeni od 4387 kuna. U najam je uključeno neograničeno korištenje saune te torta dobrodošlice.

 

Komentara 11

Avatar jebb
jebb
12:04 24.12.2014.

Cestitke vlasnicima. Koliba doista zasluzuje epitet "carobna", sudeci samo po ovom sto mogu vidjeti na fotografijama. Siguran sam da je u stvarnosti jos ljepsa.

IK
ikonoklast
15:45 24.12.2014.

takvu sam ja proda prošle godine na plitvicama

IK
ikonoklast
17:21 24.12.2014.

svaki put pročitam čarobna koBila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije