Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Entuzijast godine kada su u pitanju ljubimci je Zdenka Kovačiček

#WeAreBetterWithPets globalna je inicijativa Purine koja je brzo dobila veliki broj poklonika koji svoju ljubav prema ljubimcima iskazuju i na Instagramu na kojem istoimeni ,,hashtag''
06. veljače 2019. u 12:44 0 komentara 52 prikaza

#WeAreBetterWithPets je nagrada kojom PURINA već drugu godinu zaredom daje priznanje onima koji su svojim djelovanjem doprinijeli boljoj kvaliteti života kućnih ljubimaca. Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije: Javna osoba - entuzijast godine, Entuzijast godine te Posebna nagrada.

 | Autor :

Ove godine nagrada Javna osoba - entuzijast godine pripala je jazz divi Zdenki Kovačiček koja je veliki broj koncerata održala upravo u svrhu prikupljanja pomoći manje sretnim životinjama. Nikolina Raček koja vlastitim financijskim sredstvima spašava životinje pronađene na ulici i brine o pronalasku njihovog novog doma pobjednica je kategorije Entuzijast godine. Posebna nagrada pripala je spasilačkom timu Hrvatske gorske službe spašavanja Karlovac koja ima preko 1.000 intervencija godišnje od kojih se veliki broj odnosi na spašavanja života. U većini potraga i spašavanja, spasioci se oslanjaju na svoje najvjernije članove tima – pse.

#WeAreBetterWithPets globalna je inicijativa Purine koja je brzo dobila veliki broj poklonika koji svoju ljubav prema ljubimcima iskazuju i na Instagramu na kojem istoimeni ,,hashtag'' (#wearebetterwithpets) broji preko 30 tisuća objava koje vjerno prikazuju sreću vlasnika i njihovih kućnih ljubimcima.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.