PROMO

Elgrad predstavlja novi katalog proizvoda i usluga za 2018.

Tvrtka ELGRAD
Foto: Promo
1/7
17.05.2018.
u 12:21

Tvrtka ELGRAD, vodeća hrvatska tvrtka u trgovini i konfekcioniranju pločastih materijala predstavlja svoj aktualni Katalog proizvoda i usluga za 2018. godinu.

Široki asortiman, renomirani proizvođači, kontinuirano praćenje trendova u suvremenom dizajnu, svakodnevno unapređivanje razine prodaje, pouzdanost i brzina isporuke, samo su neke od odlika tvrtke ELGRAD koje klijenti i kupci prepoznaju i odabiru još od davne 1994. godine, a visokokvalitetnu i opsežnu ponudu potvrđuje i novi Katalog proizvoda i usluga za 2018. godinu.

Foto: Promo

Tako ćete u Katalogu u poglavlju Materijali, pronaći uistinu sve što vam je potrebno za izradu namještaja po vašoj ideji i mjeri. Zastupljeni su svi materijali iz asortimana ELGRAD-a, od iveral dekorativne kolekcije od oplemenjene iverice, do ponude Acryl visokog sjaja, FENIX NTM – super mat efekt, visokotehnoloških materijala, LAMINAM keramičkih ploča visoke otpornosti i tvrdoće, GetaCore kompozitnih ploča, laminata (ultrapas), MDF ploča i mnogih drugih materijala. Uz istaknuto, ovdje ćete pronaći i poglavlje s kuhinjskim radnim pločama i širokim spektrom dekora kuhinjskih radnih ploča.

Značajan dio Kataloga čini poglavlje s Okovima uz popratni indeks okova te poglavlje s kliznim stijenama i alu okvirnicama. Posebno su predstavljene i sve usluge tvrtke ELGRAD, a koje uključuju optimiranje krojnih mjera, piljenje prema mjerama kupaca, ravno kantiranje, CNC krivolinijsku obradu i kantiranje, lasersko kantiranje i usluge prešanja. U novom Katalogu, također se možete upoznati i s kompletnim asortimanom ponude atraktivnih napa, sudopera i slavina renomiranih proizvođača.

Foto: Promo

Uz detaljan katalog svih ELGRAD-ovih proizvoda koji na više od 400 stranica ovog lako pretraživog i praktičnog izdanja nudi usluge i sve aktualne proizvode za 2018. godinu, objavljeno je i posebno izdanje - Katalog kućanskih aparata i sudopera za 2018., s izdvojenom najnovijom ponudom, uz jasno istaknute brandove vodećih renomiranih proizvođača uz sve specifikacije svakog proizvoda i jasno istaknute cijene.

Katalog kućanskih aparata sadrži bogatu ponudu ploča za kuhanje, pećnica, mikrovalnih pećnica, perilica posuđa, kuhinjskih napa, ugradbenih hladnjaka, samostojećih hladnjaka, sudopera, slavina i popratnog pribora.

Inače, tvrtka ELGRAD prva je na hrvatsko tržište uvela prodaju i konfekcioniranje pločastih materijala na osnovi iverice, te niz inovacija u tom segmentu trgovine. U svom asortimanu nudi proizvode renomirane austrijske tvrtke Egger, čiji je ELGRAD vodeći regionalni distributer. Uz prisutnost u Hrvatskoj s dva prodajna centra u Zagrebu (Jankomir i Žitnjak) te centrima u Rijeci, Zadru, Sisku, Varaždinu, Puli i Slavonskom Brodu, tvrtka ELGRAD otvorila je i svoj prodajni centar u Beču, a prisutna je i s prodajnim centrima u Sarajevu i Banja Luci.

Proizvodi i usluge tvrtke ELGRAD dostupni su, uz sve navedene prodajne centre i u suvremenom ELGRAD web shopu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije