LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Elfsi sad imaju i svoj bar. I izgleda - mrak!

Prostorom dominira dugački šank koji se proteže gotovo cijelom dužinom bara, a zamišljen je kao mjesto za ispijanje prve jutarnje kave ali i za druženje uz piće nakon posla
30. studenoga 2018. u 12:27 1 komentara 3275 prikaza
Foto: Danijel Galić
Pogledajte galeriju 1/11


Modni dvojac ELFS, točnije Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, ovu su godinu odlučili završiti vrlo ambiciozno. Prvo su svoj butik preselili u veći i raskošniji prostor, potom su se posvetili dizajniranju kolekcije za dom, a sad je, na prostoru bivšeg dućana u Amruševoj ulici otvoren atraktivni bar imena ELFS & bubbles. Doduše, vlasnici mu nisu dizajneri, ali su vlasnicima posudili svoje ime.

 | Autor : Danijel Galić Foto: Danijel Galić

Uređenje ovog interijera, koji je na prvu vrlo atraktivan,  potpisuju sami dizajneri.  Prostorom dominira dugački šank koji se proteže gotovo cijelom dužinom bara, a zamišljen je kao mjesto za ispijanje prve jutarnje kave ali i za druženje uz piće nakon posla.

 | Autor : Danijel Galić Foto: Danijel Galić

Iznad impozantnog šanka nalaze se zanimljivi lusteri koji svojim oblikom podsjećaju na mjehuriće po kojima je ELFS & bubbles i dobio svoje ime, a teško je ne zamijetiti plave baršunaste stolice koje su smještene uz šank te uz prozore. Stepenicama i staklenim pregradama, od ostatka bara, odvojen je VIP dio, a interijerom ovog dijela dominiraju baršunaste fotelje te cvjetni zid.

 | Autor : Danijel Galić Foto: Danijel Galić

Kroz cijeli se interijer provlače mramorni i zlatni detalji koji su u suprotnosti s industrijskim sivim zidovima i otkrivenim instalacijama. Dodatnu atraktivnost prostoru daju i video projekcije ELFS revija na jednom od zidova.

  • WendyPrice:

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>>>> www.Cash74.Com