samo sutra

Ekskluzivno u novom Livingu: Zavirili smo u stan dizajnera Roberta Severa

Tomislav Miletić/PIXSELL
02.09.2022.
u 06:00

Drugi interijer u koji vas vodimo također je u Zagrebu, a prilagođen je u potpunosti potrebama mlade obitelji. Ovaj trosobni stan vlasnici su uredili sami, a posebno su ponosni na kuhinju

Prva subota u rujnu, posljednja prije početka nove školske godine, rezervirana je za novi broj magazina Living koji i ovog puta donosi sjajne domaće interijere, brojne novitete i ideje za uređenje doma, ali i svjete za vrtlarenje i novosti s domaće gastro scene.

No, krenimo redom. Velika nam je čast što vam u ovom broju imamo priliku predstaviti dom poznatog domaćeg dizajnera Roberta Severa. Robert je našoj Ani Banchi otvorio vrata svog stana koji je uredio posve sam i koji, u svakom detalju, pokazuje njegovu osobnost, estetiku i stil. Stan je zaista poseban i predivan i bila bi prava šteta propustiti zaviriti u njega.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Drugi interijer u koji vas vodimo također je u Zagrebu, a prilagođen je u potpunosti potrebama mlade obitelji. Ovaj trosobni stan vlasnici su uredili sami, a posebno su ponosni na kuhinju, što i ne čudi znamo li da su vlasnici veliki zaljubljenici u gastronomiju.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Ako volite domaći dizajn jako će vas veseliti brojni noviteti koji nas čekaju u rujnu. U sklopu Zagreb Design Weeka brojni domaći dizajneri predstavit će se kako sa svojim hit komadima, ali i s brojnim novitetima. A mi, za sve nestrpljive, donosimo pregled najupečtljivijih komada.

Foto: Zara Home

U trgovine su stigle nove jesenske kolekcije, a mi smo izdvojili najcool detalje za dom koji će se odlično uklopiti u svaki interijer.

Ako ste pak strastveni vrtlar, veselit će vas naš šalabahter za uzgoj travnjaka, konačno će vam trava biti ljepša i zelenija od susjedove.

Foto: screenshot/facebook

Najavljujemo, uz tri genijalna recepta, i skorašnji Burger fest te donosimo recepte koji su idealni za prijelaz godišnjih doba.

Foto: Privatni album

No, ni to nije sve. Donosimo i dvije priče o uspjehu. Predstavljamo vam dizajnericu koja stoji iza Nasia Ceramics, najljepših komada od keramike te otkrivamo kako se dizajnerica Martina Banožić svojim tapetama probila na inozemnom tržištu.

Foto: Privatni album

Iz navedenog je jasno da vam nudimo baš sve sa savršenu subotu, potražite novi Living sutra uz Večernji list!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije