Stilske igre

Editorijal koji pršti bojama, energijom i odvažnošću

eidotrijal
Davor Puklavec/PIXSEL
03.04.2017.
u 11:05

Želite biti hrabri u uređenju svog interijera? Voljeli biste kombinirati različite stilove i odvažiti se uklopiti dozu eklektike u dom? Inspirirajte se našim editorijalom koji pršti bojama, energijom i odvažnošću!

Fantastične boje, urnebesni detalji i odvažni komadi namještaja vladaju prostorijom. Tu je u torta za 2. rođendan našeg magazina Living pa neka nam je sretan!

Foto: Davor Puklavec/PIXSEL

Možda izgledaju nježno i romantično, ali za ruže u prostoriji, na raznim detaljima i još na zidu potrebno je dosta hrabrosti. Ipak, rezultat je predivan, zar ne?

Foto: Davor Puklavec/PIXSEL

Malo industrijskog dizajna, puno različitih materijala i nezaobilazan traper na zidu birat će samo oni najodvažniji. I pri tome neće pogriješiti!

Foto: Davor Puklavec/PIXSEL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije