Veliko priznanje

Dvije prestižne nagrade AXOR-u za dizajn koji nadmašuje očekivanja

18.03.2019.
u 10:19

Inovativni dizajn i funkcionalnost također su zaslužni što je u konkurenciji od 50 dizajnerskih proizvoda međunarodni stručni žiri Njemačke dizajnerske nagrade zlatom nagradio baš AXOR ShowerPipe 800

Dvije prestižne nagrade za dizajn od početka godine osvojili su proizvodi AXOR, dizajnerskog brenda Hansgrohe grupe. Na međunarodnom sajmu namještaja imm Cologne 2019, AXOR MyEdition kolekcija osvojila je jednu od najpoznatijih svjetskih nagrada za dizajn u sektoru interijera - ICONIC AWARD 2019 - “Best of Best”! Zatim je uslijedilo zlatno priznanje koje je dodijelila Njemačka nagrada za dizajn sustavu za tuširanje AXOR ShowerPipe 800.

Oba nagrađena proizvoda nastala su u suradnji s dugogodišnjim partnerima Hansgrohe grupe dizajnerskim studijom Phoenix Design. Stručni žiri nagradio je dizajn AXOR MyEdition kolekcije i njezinu inovativnost u prilagođavanju kupcima. “Svojim čistim, pravokutnim dizajnom elegantna miješalica je skladan dodatak mnogim kupaonicama. Ploča miješalice isporučuje u raznim materijalima nudeći tako inovativno rješenje kupcima da izgled kupaonice kreiraju prema vlastitoj osobnosti“, ocijenio je stručni žiri.

Inovativni dizajn i funkcionalnost također su zaslužni što je u konkurenciji od 50 dizajnerskih proizvoda međunarodni stručni žiri Njemačke dizajnerske nagrade zlatom nagradio baš AXOR ShowerPipe 800.

Njemačka nagrada za dizajn prestižna je međunarodna nagrada koju svake godine dodjeljuje Njemačko vijeće za dizajn s ciljem otkrivanja, prezentacije i nagrađivanja jedinstvenih trendova u produkt-dizajnu i komunikacijama.

Podijeljena je na kategorije »Izvrstan produkt-dizajn« i »Izvrstan komunikacijski dizajn«. Nagrade »Zlato«, »Pobjednik« i »Posebno priznanje« dodjeljuju se u svakoj od natjecateljskih kategorija. »Zlatom« se nagrađuju izvanredna postignuća u međunarodnom dizajnu i dodjeljuje se samo najboljima od najboljih. U posebnim slučajevima žiri može odlučiti da odabere dva Zlatna dobitnika u svakoj kategoriji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije