Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Kada dom živi nogomet: dva prijedloga za navijački raj

I izvan granica Hrvatske svima dobro znani bijelo-crveni kockasti uzorak uskoro će zaživjeti na svakom koraku. Neka tako bude i u vašem domu
12. srpnja 2018. u 10:34 2 komentara 1309 prikaza
navijački dom
Foto: Josip Regović

Hrvatsku trese nogometna groznica, a Svjetsko prvenstvo u Rusiji  glavna je tema svih razgovora i druženja. Zbivanja na zelenom travnjaku djeluju na nemali broj nas koji sve svoje obaveze i poslove podređujemo utakmicama.

 Kockice dominiraju kafićima i javnim prostorima, našim radnim mjestom, ali i našim domom.

Teško da ćemo odoljeti salvetama, čašama, zastavicama i ostalim accesorisseom u spomentom uzorku. Ako ne znate od kuda krenuti i što biste sve mogu nabaviti za uređenje nogometnog kutka u vašem domu, nudimo vam dva primjerka - jedan za balkon ili terasu a drugi za moderni mladalački interijer. I dočekajmo finale kako i priliči - u navijačkim bojama!

navijacki dom living editorijal | Autor : Josip Regović Foto: Josip Regović

MLADALAČKI INTERIJER

Prilično uočljiv i dominantan bijelo-crveni uzorak neće unijeti stilski nesklad u vaš dom, kako biste možda na prvu pomislili. Neutralne nijanse bijele, bež i crne vrlo će dobro prihvati kockice na novim detaljima i učiniti da atmosfera bude dinamičnija, a navijanje još aktivnije.

Kockice će vam se zapravo toliko svidjeti da će vam biti neobično kada ih budete vraćali u ladicu i tamo pohranili do nekog idućeg natjecanja naše reprezentacije.

 

navijački dom | Autor : Josip Regović Foto: Josip Regović

TERASA ILI VRT

Praćenje utakmica na otvorenom pun je pogodak - ako imate dovoljno velik balkon, terasu ili vrt, svakako se odlučite za navijači kutak u eksterijeru. Današnji tv prijamnici toliko su lagani da s transportom nećete imati problema. Preseljenje dnevnog boravka na otvoreno bit će pravi doživljaj za društvo koje ste pozvali na gledanje 'tekme'. Sve začinite kockastim detaljima i naravno, omiljenim napitcima i roštiljem.

 

  • Avatar Made in Germany
    Made in Germany:

    Kod prvog stola mi se cini da je vino, sakrito iza onih case, nesto, a kod drugog stola su simpaticne zastavice sa crveno-bijelim kockicama. Mozda jos i gril. Sve drugo: ajme, ajme... Posebno problematicno je sjedelo kod prvog stola...

  • Cafa:

    Katastrofa. Cvijeće u navijačkom kutku s malim TV-om, staklenim stolom i tvrdim stolcem. Ali je zato nemarno odbačena majica s logotipom Eura. Ma daj nemoj me...